Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A ja bym polecił (a jak!) małego Monstera 600. Motocykl z defionicji mały. V-ka oddaje moc łagodnie. Koni nie za wiele, prędkość max nie za duża. Wygodny w prowadzeniu. Do tego ponadczasowy wygląd i namiastka 'niecodzienności' między nogami. Ceny też ujdą, choć oczywiście to nie ceny GSów, ale GSów jest jak psów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Idac tokiem myslenia Dominika, polecilbym V-max'a, bardzo lagodny i mily naked.... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 z nakedow strasnie podoba mi sie ducati monster .... nawet pare razy przez mysl mi przelecial zanim kupilem R6tke, fajne nie tuzinkowe moto i nie obstukane tk jak GS, no i ten dzwiek ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Polecam Hondy z klasy CBF np. 500 i 600. Niezawodny, mily i bardzo dobry motocykl. A jesli cos na bardziej zywego to stary ale jakze jary CBX 650 i 750. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 gsf 400 :smile: ładny, poreczny, ma swa moc i czasami mozna poszalec jak juz znudzi sie Tobie spokojna jazda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 gsf 400 :banghead: ładny, poreczny, ma swa moc i czasami mozna poszalec jak juz znudzi sie Tobie spokojna jazda :D Wlasnie brakowalo mi wypowiedzi kobiety na temat Bandziorka... :smile: naprawde dobry sprzet do spokojnej jak i ostrzejszej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wlasnie brakowalo mi wypowiedzi kobiety na temat Bandziorka... :smile: naprawde dobry sprzet do spokojnej jak i ostrzejszej jazdy. Problem w tym, że cytryna to facet :banghead:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Muszę się przyjrzeć tym motocyklom, które proponujecie. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 witajcie.A moze Er5-kawasaki?lub Gpz500?[sorki,ale nie wiem jaka kasa wchodzi w gre]sam jezdze nakedem imam jako takie rozeznanie[mysle ze mam]PZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Idac tokiem myslenia Dominika, polecilbym V-max'a, bardzo lagodny i mily naked.... :P MOC nie przesadzaj :banghead: Mały Monster 600 ma coś koło 65 KM, silnik V kręcący się od dołu, liniowe oddawanie mocy (praktycznie krzywa wykresu), jest leciutki, doskonale wyważony, kręci się nim jak rowerem. Gdzie V-max i jego 120 KM (tyle ma??).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Problem w tym, że cytryna to facet :Ppzdr haha... sorki... brakuje na nowym forum pod avatarem tych informacji co kiedys byly (plec,znak zodiaku itp) da sie to zmienic zeby takie info bylo pokazywane? Ja i tak polecam Bandita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 MOC nie przesadzaj :cool: Mały Monster 600 ma coś koło 65 KM, silnik V kręcący się od dołu, liniowe oddawanie mocy (praktycznie krzywa wykresu), jest leciutki, doskonale wyważony, kręci się nim jak rowerem. Gdzie V-max i jego 120 KM (tyle ma??).pzdr Z tego co sie orientuje to ma cos kolo 150, ale za to bardzo liniowo oddaje moc :banghead: do pewnego zakresu obrotow.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Monster ma dokladnie 53KM przy 8250, i na prawde fajnie sie prezentuje pomimo swojego wiekuDucati 600 Monster spec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 O hyosugach tez slyszalem dobre opinie. a 250 na poczatek dla kobiety jest akurat. CB500 tez nie jest potega ale juz jest wiekszy. fajnym motongiem jest NTV 650 ale to moze jako drugi w kolejce :P A moze jakies male endurko?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) To ja dorzucę NTV 650. Kardan, V-ałka, nie za duży, nie za ciężki (chociaż na przeglądzie wpisali mi, że waży prawie 300 kg :icon_rolleyes: przy 192 kg ) No i Honda - żart, żart .Pozdrawiam P.S.bart b - sorki za powtórkę NTV ale nie wyświetlił mi się Twój post wcześniej, dziwne. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez sitars Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi