bartic Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) cześć motobracia i siostry rozmawiałem dzisiaj z pewną osobą, która twierdzi, iż jego znajomy policjant zdradził mu sposób na wykiwanie fotoradaru.otóż na literki i cyferki należy nanieść (należy je pokryc) żelem do włosów. podobno odbija światło ile w tym prawdy nie wiem, dzielę się tylko tym, co zasłyszałem. jutro posmaruję tablicę i cyknę fotkę z lampą, zobaczymy :icon_razz: pozdrawiambartic Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ma to działać na takiej zasadzie?: PHOTOBLOCKER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 tak. na zdjęciu wtedy tablica jest biała, podobno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A ja zawsze powtarzam, że najlepiej nauczyć się numerów na pamięć i tablicę w domu zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A ja zawsze powtarzam, że najlepiej nauczyć się numerów na pamięć i tablicę w domu zostawić.Ech, hehe nie ma to jak racjonalne podejscie do zycia w humorze :wink:, a swoja droga ciekawy ten wynalazek photoblocker :icon_razz: Młoda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A jakim żelem, jakieś marki konkretniej się nadają?? :icon_razz: A może chodzi o lakier do włosów w sprayu??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czuję w tym topicu zamaskowany i zdradziecki atak przedstawiciela hamdlowego jakiegoś koncernu kosmetycznego .Ten żel najlepiej na włosy pod pachami i posmarujcie też rurę wydechową wewnatrz.Pomoże na fotoradar tak samo jak na tablicy !!! :icon_razz: :wink: :wink: :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tym żelem to trzeba sobie chyba całą głowę wysmarować :bigrazz: , bo wtedy może się rozjaśni pod czaszką. :icon_razz: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Skoro ma niby odbijac swiatlo z lampy blyskowej fotoradaru, to nawet jak dziala, w co watpie, nie sprawdzi sie u nas. No chyba ze gdzies kolo Was sa radary, ktore uzywaja flasha. Na slasku jedak nigdzie takich nie widzialem.Mysle, ze lepszym sposobem jest przyklejenie np. liscia. Takiego zwyklego z drzewa na tablice rejestracyjna. Jak zatrzymaja to trzeba udac zdumienie i odkleic. Na samochodzie troche gorzej bo jest jeszcze numer na szybie, a w dwa liscie chyba nikt by nie uwierzył.Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez GiE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! A sie martwicie :wink:.W Polsce fotoradary i tak robia fotki tylkood przodu :icon_razz:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 cos mi sie wydaje ze temat nie na to forum. bo foto radar zawsze robi fotki z przodu a kto z was ma tablice z przodu? ktos wspomnial ze u niego fotoradary sa bez blysku to jedz troche szybciej to Cie oswieci:) ja bynajmniej jak jade moto to zawsze w tych miejscach przyspieszam i blyska. no i co komu przysla mandat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Wydaje mi sie ze jednak numeru na szybie to nie odczytaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 pewnie ze nie odczytaja. a dlaczego kiedys nie bylo mozliwosci odczytania polskich nr. na fotoradarsch np. w niemczech bo kolorystyka sie romywala(czrna tablica biale napisy) wiec zrownali nas z unia no i po klopocie:) do tego tez trzeba zaznaczyc ze taki fotoradar to troch pienizkow kosztuje wiec policja je przeklada z jednej budki do drugiej , wiec jak sie ma szczescie to moze go w danej chwili w danej budce nie byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! A sie martwicie :bigrazz:.W Polsce fotoradary i tak robia fotki tylkood przodu :wink:.Niby tylko z przodu, ale niektóre robią także tył pojazdu oddalającego się na drugim pasie :icon_razz: Kolega tak dostał mandat za fotoradar znajdujący się w Szczyrku, więc niestety nie ma letko :wink: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 hm.. mozesz to wyjasnic blizej bo jakos nie widze tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi