Astarte Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A czerwony guziczek wlaczylas :crossy: :bigrazz: :wink: ?Zbyhu blondynką nie jestem :wink: Ale te bezpieczniki to rzeczywiście chyba tylko koło kierwnicy, tylko że z nimi jest wszystko OK...Podładuje akumulator, wyczyszcze klemy i zobaczymy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Astarte, a czy to napewno bezpiecznik? Może coś źle odpalasz? :icon_razz: A tak na poważnie, to rozrusznik kręci czy w ogóle nic sie nie dzieje? Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A tak na poważnie, to rozrusznik kręci czy w ogóle nic sie nie dzieje?Rozrusznik kręcił, ale nie chciało zapalić, a wszystkie kontrolki się świeciły, później przestał w ogóle kręcić. Ale już naprawiłam :bigrazz: Wymieniłam bezpiecznik od startera (chociaż wyglądał na dobry :wink: ), wyczyściłam klemy (strasznie zasiarczone były) i podładowałam akumulator - jak wszystko do kupy skręciłam to odpalił :wink: Ma szczęście bo by na żyletki poszedł :crossy: Mogę już śmigać :icon_razz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem!A czerwony guziczek wlaczylas :wink: :wink: :icon_razz: ? PozdrowkiOj zbyhu,zbyhu-widac ze swoja cebule krotko masz, bo kreci rozrusznikiem to ona zawsze ,bez wzgledu na to jak czerwony guziczek sie ustawi. A ze nie odpali to druga sprawa :bigrazz:Astarte, fajna maszynka! No i przede wszystkim bardzo sluszny kierunek rozwoju :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No, no... Diable ty jeden.Fajna maszyna... choc nie w moim guscie :wink: Teraz to juz w ogole szatan z Ciebie bedzie :icon_razz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! Wiem, wiem, ze kreci, jak czerwony guzik zgaszony. Juz sie pare razy nacialem na to :wink:.Ale nie sadzilem, ze tak we wszystkich Hondach :icon_razz:. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Astarte, fajna maszynka! No z tej okazji to ja chyba PrintScreena strzele i zachowam dla potomnych :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No z tej okazji to ja chyba PrintScreena strzele i zachowam dla potomnych :icon_razz:ABS, do Ciebie tego nie mowilem :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Astarte, fajna maszynka!ABS, do Ciebie tego nie mowilem :bigrazz: :wink:Czyli to ja mam sobie printscreen-a zrobić :wink: Teraz to juz w ogole szatan z Ciebie bedzieSzatan to mało powiedziane :icon_razz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Grayuluję zakupu :D CeBeeRki to bardzo przyjazne diabełki :smile: Do zobaczyska na drodze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Astarte to niewątpliwie fajna maszyna!Eeeech, pomarzyć! :smile: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Astarte mega gratulacje ;) zazdroszczę Ci troszeczke śmigania na 600 :banghead: Życze bezawaryjności i ciagle pełnego baku :smile: Młoda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 "Do Pieeeeeeeekkkkkłłłłaaaaaaaaaaaa" :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: No nic inszego nie wypada powiedzieć ;-) Teraz to prawdziwa diablica się z Ciebie zrobi.Tylko uważaj na się na początek z tym testowaniem.Obaczym co to za ptaszyna na Rybolu.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiak Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Maszyna ogień! Właścicielka pewnie też:smile: Kierowcy katamaranów karki sobie poskręcaja jak bedziesz jechać:banghead:pozdro Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez prosiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Równiez gratuluje. Wiesz co dobre :smile: :banghead: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi