Kaze Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Która z tych maszyn jest według Was najlepsza -> Kawasaki KXF 250, Yamaha YZ 250F, Suzuki RMZ 250 czy Honda CRF 250??? Chodzi mi o motocykle z tego konkretnego rocznika. Mam już swoje zdanie ale chce poznać Wasze. Jeżeli moglibyście podać argumenty dlaczego ten a nie inny to byłbym wdzięczny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 KTM 250 SXF jeszcze do tego dochodzi,te maszyny wszystkie są wysmienite no może do Suzuki jakoś ja osobiście nie mam przekonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 kto moze wyrazic taka opinie ?? wydaje mi sie ze tylko osoba ktora ujezdzala te wszystkie sprzety (chyba nie ma ich tu zbyt wiele)a nie osoby ktore o tym czytaly tu czy tam. ja posiadam yamahe wr 250f i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Po pierwsze SXF to 2006 a ten rocznik mnie już nie interesuje. Myślałem że sa ludzie którzy znają troche te maszyny bo zajmują sie mechaniką na codzień. Chodziło mi o to który z nich jest najmniej awaryjny i do którego są najtańsze części. Kilka osób móiło mi że Yamaha to sprawdzony model, trwały i ogólnie świetny. O Kawasaki mówili że sie sypie. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Po pierwsze SXF to 2006 a ten rocznik mnie już nie interesuje. pierwszy egzeplaz w pl pojawil sie we wrzesniu 2005 :wink: za Odra ciut wczesniej :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 yz 250f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 W styczniowym numerze MOTOCYKL byl test motocykli 2504t, brał udzial ktm sxf250, kawasaki kxf250 ,honda crf250, yamahayzf250. Test wygral kawaski kxf250. wiec chyba najlepiej go kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dziękje bardzo za testy z gazetek. Nie przekonują mnie ani troche. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 KAZE to może nam w tym pomożesz i powiewsz nam swoje zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Yz 250F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Moje zdanie jest takie -> Yamaha YZ 250 F to sprawdzony model, trwały ale silnik jest skomplikowany (te wszystkie wnioski wysuwam po rozmowie z ludzmi, którzy mieli do czynienia z tym motocyklem). Kawasaki to ponoć zajebisty sprzęt pod każdym względem ale bardzo awaryjny. Honda jest spokojniejsza od konkurencji i nie ma tej "agresji" co Yamaha i Kawasaki, o Suzuki nie wiem nic. KTM jest poza zasięgiem. To co tu napisałem to słowa użytkowników. Nie wiem czy to wszystko prawda. Moim faworytem jest 1. Yamaha, 2. Kawasaki 3. Honda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No akurat suzuki odpada bo nie dostało żadnych zmian w stosunku do modelu 2005, w którym było identyczne jak kawasaki. Teraz kawasaki wypuściło nowy model, podobno bardzo dobry, a suzuki zostawiło swój z 2005. Moim zdaniem już przestali się liczyć na rynku w tej grupie motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pytanie czy w YZ w końcu zaczęli wkładać odkuwane tryby do skrzyń, bo się strasznie psuły. O ile pamiętam w modelach YZ450 z 2005 roku to zawodnikom wszystkim skrzynie poleciały.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 moge sie wypowiedziec tylko o crf'ie i yzf'ie, wedlug mnie z tych dwoch lepsza jest honda, lepiej mi sie jakos jezdzilo, no i honda ma dwa zbiorniki oleju jeden na skrzynie drugi do tloka, jest tez aluminiowa rama, i jest duzo trwalsza a yamaha czesto ma problemy z odpaleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Supersheep, ostatnio dowiedziałem sie że CRF nie ma tej "agresji" co YZF. Ponoć jest spokojniejsza i łagodniej oddaje moc. Skoro jechałeś na jednym i drugim to pewnie masz też jakieś zdanie na ten temat. Też miałeś takie odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi