pawlo16 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Co może być mojemu simsonowi, nie chce palić z kopniaka muszę wykręcić świecę przeczyścić szmatką wkręcić i pali z kopa przejade sie zgasze i od nowa to samo, jak zapali to chodzi ok, gaźniki mam 2 dobre na 2 jest to samo i nawet brałem od kolegi simsona gaźnik co jego simson na nim chodzi lux też jest to samo nie chce palic, muszę to świece wykrecać i wkrecać wtedy pali lux. Nigdy się z takim czymś nie spotkałem a przecież nie bedę ciągle wykręcał świecy. Proszę Pomocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A jaki jest koor izolatora i elektrod świecy??Jeśli masz za bogatą mieszankę to świeca może dostawać Ci przebicia :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Zobacz inna swiece, a jak nie to to bedziemy dalej mmyslec... Moeze tez byc to wina mieszanki, albo zapłonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Zmniejsz przerwe na świecy, u mnie pomogło, a miałem identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Świece prubowałem różne, przerwe też zmieniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 A ciepłotę świecy masz dobrze dobraną ?? Może masz za zimną świecę i robi się na niej osad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ciepłota jest dobra, to nie jest wina świecy, brałem nawet świecę kolegi na której jego simek chodzi idealnie a mój i tak nie palił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 przerwe na platynkach skoryguj, innej mozliwości nie ma. Ustaw na 0.4mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ale to nie możliwe chyba od platynek, iskra jest lux. Jak wykręce świecę i przetre szmatką i wkręcę to pali od dotyku i chodzi idealnie wczoraj jeździłem prawie cały dzień i nawet nie strzelił, i jak go zgaszę i odrazu kopnę to zapali ale jak go zgaszę i postoi z 30s. to juz nie zapali muszę wykręcać świecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Skoro masz własną filozofie i swoje zdanie to po co pytasz i zaśmiecasz to forum.Zobacz jaka masz przerwe na platynkach i po sprawie. ps. Staraj się pisac tak, aby można to było zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 buehehehe nie wiem o co ci chodzi, niby z czym mam swoje zdanie mówie jak się zachowuje simson a to bardzo dziwne i wydaje mi się ze to nei jest od platynek i czekam na inne propozycje. A jak ty masz gadać takie głupoty jak teraz to nie nabijaj sobie tych postów nie wiem co ci to daje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 gaznik regulowales?? zalewa ci swiece jak tak to wyreguluj gaznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 nie zalewa, chyba że długo kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi