>DANIEL< Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jak nie 125 to szukaj HM'a, najlepsza 50, ale szukaj po tuningu za 8tys moze coś wyrwiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Moze miec i nawet 300 koni wystarczy ze bedzie jezdzic z głowa i nie "szpansowac" (text mojego nauczyciela od gegry)czyt. szpanowac.Mowisz ze chcesz lajtowe enduro.Szukaj kmx,dt,ts,crm-to z 125.Jesli masz wiecej sianka poszukaj Rieju RX pro albo sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ja mam 16lat czyli moglbym juz zdawac ale czy to sie oplaca jak za 2 lata juz kat A?:/ Moim zdaniem sie nie opłaca, bo za dwa lata to A zrobisz, tylko kasa w błoto wyrzucona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_14 Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 jak koniecznie chcesz jakąś 80 to szukaj Suzuki RmX 50/80 za 6.50 kupisz 2003 rocznik. Bardzo fajne endurko zawias ma całkiem wporządku (showa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ja gdybym miał do wydania 8k i chciał bym coś na motorower to kupił bym sobie Apke RX50 i samemu zrobił tuning na 80ccm + dyfuzor i gaźnik. Zostało by jeszcze kasy np. na jakiś układ napędowy i inne części exploatacyjne, ewentualnie jeżeli nie masz to na strój. Co więcej zostało by ci troche kasy na paliwo i płyny. Co z tego że kupi sobie HM CRE 50 nawet po tuningu za te 8k jak potem nie będzie miał kasy praktycznie na nic. Lepiej mieć troche słabsze moto i jakąś kase na wszselki wypadek. Pozatym Aprilia RX50/80 to także bardzo dobry motocykl. Może jacyś użytkownicy powiedzą coś więcej. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Albo Derbi Sende zawieszenie to samo co w rmx.Tylko na kołach SM jak juz cos.Z około 6-8tys. to znajdziesz rocznik 2001-2004 po tuningu na 80 z gaznikiem 21mm i stożkiem i jak na 80 bedziesz miał mały pocisk.Kolega ma właśnie na takim zestawie i mimo tuningu to symboliczne spalanie ma jego senda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Enduroboj masz racje, lepiej zostawić sobie troche kasy na moto, więc szukaj rx,a 50 i zrób dobry tuning, to ci powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Enduroboj masz racje, lepiej zostawić sobie troche kasy na moto, więc szukaj rx,a 50 i zrób dobry tuning, to ci powinno wystarczyć RX 50 nie jest rewelacyjnie szybka ani mocna ze zwyklym cylindrem, za to po założeniu cylindra 80 i zmianie gaźnika jest bardzo dobrym motorowerem. Daje dużo zadowolenia w terenie i na ulicy można spokojnie te 90 km/h pogonić. Przyznam szczerze, że moja RX 80 jeździła czasami po torze i gdyby nie to, że miała za miękki przód (chyba można zrobić twardszy) spokojnie dawała sobie radę. A po ulicy dojeżdżałem codziennie do pracy po 40 km w obie strony i było ok. Mało awaryjna, części dostępne i nie drogie. Polecam ten sprzęt jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 przekonaliscie mnie do tej RX musze sie teraz rozgladac... :) ile to pali i ile KM ma?wie ktos? :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 części nie są ąż tak strasznie drogie!!A za sezon sprzeasz 50 bo ci się znudzi 125 to taki optymalny motorek do zabawy!!Jeszcze coś takiego może do wyboru Kawasaki KMX 125 SUZUKI DR125 albo np 4t Hyosung XRX125 Ale jak dla mnie to wynalazki!! A ten jest spoko http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=94478787 ZAwsze można zarejestrować na 50cc Jak to jest 2000r to ja jestem mądry nie ma UPS wiec to jest rok 99/ 98 chodź już w 99 były UPS w wersji SIX DAYS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (edytowane) Ja osobiscie bym ci polecil honde CRm. Mam taka honde i jestem na prawde zadowolony. Co do tuningow na wieksze pojemnosci, to nie jestem zwolennikiem. Wolalbym kupic 80 zarejstrowane na 50 niz bawic sie w tuningi itp, wtedy masz fabrycznie dobrane sprzeglo, przelozenia do pojemnosci.pzdr Edytowane 6 Października 2006 przez zygizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Juz kolejny stary temat odswiezasz :/ Koles od marca na pewno cos juz kupil a ty piszesz tu niewiadomo po co ;( PATRZ NA DANTY!! POZDRO Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Skoro juz kupil motocykl to oznacza ze temat jest nie atualny, czyli nalezaloby go zamknac, sory ale jakos nie mam zwyczaju patrzenia na daty :/ :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi