GrIsHaCkH Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Trudno powiedzieć o której wyjedziemy z Wrocka w piątek.....Zależy ile winek/piwek/flaszek będzie w czwartek wieczorem :buttrock: Zgadamy się pewno w przyszłym tygodniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 okej Miklas, to szacuneczek, bo to godne przebiegi...Prot, pilnuj swoich kolegów, nie chcę być pogryziony... ( a skoro już masz tę wypłatę, to podeślij jedną buteleczkę tej kukuły do Gdańska -dobrze Prociku?...)fajnie będzie posmakować nowe tyłki :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 fajnie będzie posmakować nowe tyłki Nie wierze, ze to pisze, ale mojego juz probowales zberezniku na jakiejs libacji zima we Wrocku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Nie wierze, ze to pisze, ale mojego juz probowales zberezniku na jakiejs libacji zima we Wrocku ;)Miklas - nie pękaj, jak próbował znaczy że drugi raz nie tknie :biggrin: Co ze świrem? Bo jakoś od dłuższego czasu coś go na forum nie widze :D Może uda Ci się go namówić na wypadzik na zachód? Byłem u niego na "AirShow" to może w ramach rekompensaty zawita w nasz rejon :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 no właśnie zrobiłem kukułkę wersja lightwłaśnie zaczyna sie gryźć ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Rozmawialem ze swirem, ostatnio mial duzo nauki, dla tego nie pisze. Rozmawialem tez o lubsku, ale ma jakas nieciekawa sytuacje w domu i raczej nie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 no właśnie zrobiłem kukułkę wersja lightwłaśnie zaczyna sie gryźć ;) :D powiadasz light :eek: czyli tak jak zawsze?? A ilolator budiet??czy plastic fantastic?A co do kukułki to dobrze pamiętam przepis :0,5l spirytusu1l piwa porter 1 cukier waniliowyczy inne były proporcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Trudno powiedzieć o której wyjedziemy z Wrocka w piątek.....Zależy ile winek/piwek/flaszek będzie w czwartek wieczorem :D Zgadamy się pewno w przyszłym tygodniu....[/quotSIEMKA poprosze o zgranie fotek z wyjazdu na plytke ja juz zgrałem to sie wymienimy POZDRAWIAMMY RUSZAMY W PIATEK OK 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 jerry pało 0,5l spirytu1l porterai 5 lub 6 torebek cukru 32 grampowinno działać :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 jerry pało 0,5l spirytu1l porterai 5 lub 6 torebek cukru 32 grampowinno działać :D ;) oj tam zaraz dwie torebki cukru w tą czy tamtą stronę hehe mogło się popierdzielić :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 jest jeszcze wersja browara1l spirytu1,5l portera i do tego cukier waniliowywartość ok 60% :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Tak bdw, czy gdzieś przy polsko-niemieckiej granicy nie otworzyli ostatnio sklepu Louisa? Może gdzieś w okolicy tego Lubska?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Staszek s niezły pomysł , ile jest km do niemiec z Lubska, z tego co wiem to nie daleko , ale większym miestem to chyba dopiero Gubin/Guben , czy jakoś tak to sie pisze hehe Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Tak bdw, czy gdzieś przy polsko-niemieckiej granicy nie otworzyli ostatnio sklepu Louisa? Może gdzieś w okolicy tego Lubska?Staszek, mało ci Louisów z Wiednia :icon_razz: Przecież wokół nich skupiło się nasze zwiedzanie stolicy Austrii :clap: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Obawiam się, że w pobliżu Lubska nie znajdziesz żadnego Louisa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi