Piocho Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 mam także w planie na ten rok BRNO ale na dokładkę Pragę a może i Wiedeń. w końcu to wszystko "w okolicy" więc w tydzień mozna objechać. ciekaw jestem czy zmieszcze sie w 1500PLN na 2 osoby?PZDR! Oszczedzajac na wszystkim to moze sie zmiescisz. Tylko jest wtedy sens? W czerwcu bylismy na dluzszzy weekend w Pradze - jedna osoba 700-800 chyba, dokladnie nie liczylem. BRNO, Praga, Wieden w dwie osoby za 1500 to chyba o golym pysku i spiac na dziko w kazdym mozliwym miejscu. Dokonaj raczej selekcji i wybierz priorytet - BRNO, Praga, jak wolisz. Koniec koncow zrobisz jak zechcesz oczywiscie - powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 20 sierpnia co raz blizej ... Nie moge sie juz doczekac !!! Po kilku sezonach ogladania MOTO GP przed telewizorem wreszcie zobacze to na zywca a w dodatku zawiezie mnie tam wlasna Kawunia !!!Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Wczoraj dostałem zastrzyk gotówki także też mogę zacząć planować wypad do Brna ;) W poniedziałek ostatni dzień zamawiania biletów u Grandysów to się jeszcze załapię, a jak nie to to się na miejscu kupi.Tak jak większość planuję wersję low budget czyli pole namiotowe i trybuna naturalna. Jajo zniosę do tego czasu :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 kurcze znalezienie w okolicy Brna noclegu to niemal "mission impossible" a z namiotem w 2 osoby wolałbym nie jechać. Macie jakieś namiary na wolne miejsca w tym rejonie? kwatery? kampingi? cokolwiek do 30EUR/nocPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) hiszpan z tego co czytałem w sieci o tej porze może być ciężko ze znalezieniem czegoś pod dachem.Ja się zastanawiam nad http://www.campingradka.cz/ Ceny są niższe niż na wspomnianym Starcie i niezłe bajoro jest do wykorzystania.http://www.automotodrombrno.cz/data/foto/A...teckypohled.jpgJezioro widać w tle na zdjęciu, także odległość od toru jest niewielka.Na miejscu zdecyduję gdzie się rozbiję z plecaczkiem. Właśnie odebrałem bilety :lalag: :) YEAH :) Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja szukalem kwatery dobre 4 miesiace wczesniej i z moim portfelem okazalo sie to nie mozliwe. Zdecydowana wiekszosc byla zajeta, a jesli gdzies byl jakis wolny pokoik wolali za niego od (ok.)50 euro w gore. Przynajmniej nie ominie mnie impreza na polu namiotowym ... :(Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mam zaklepany nocleg na 4 noce dla 2 osób w motelu przy wyjeździe z Brna na Wiedeń. Cena rewelka bo za wszystko 2400kc :(Kolejne dziwne pytanie jak jest z wejściówkami na tor na trawkę? Da się kupić w dzień wyścigów? Czy koniecznie zaklepywać? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Kolejne dziwne pytanie jak jest z wejściówkami na tor na trawkę? Da się kupić w dzień wyścigów? Czy koniecznie zaklepywać? Na stronie http://www.brnograndprix.com/ jest podane, iż liczba biletów na trybuny naturalne jest "unlimited" więc nie powinno być kłopotów Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Widze ze w kwestii wyjazdu na moto gp straszny burdel na forum bo tematow tysiace. jesli ktos jest zainteresowany to ekipa z czestochowy wyjezdza o 6 rano w piatek z KFC przy DK1 na samym wyjezdzie z miasta tak wiec zawsze mozna sie jakos polaczyc. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Prognozy pogody na wtorek i srode za tydzien zmuszaja mnie do poszukania pontonu bo namiot chyba nie bedzie zbyt wygodny ... Mam nadzieje ze sie myla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Prognozy pogody na wtorek i srode za tydzien zmuszaja mnie do poszukania pontonu bo namiot chyba nie bedzie zbyt wygodny ... Mam nadzieje ze sie myla ...Ja od paru dni non stop wszelakie prognozy przeglądam i za różowo to nie wygląda. 500 kilo w deszczu jeszcze nie miałem przyjemności jechać. Najwyżej teraz będzie ten pierwszy raz :icon_twisted: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Brno, Brno i po Brnie. Nie wiem czy jest gdzies na forum jakies miejsce na podsumowanie wyjazdu wiec moje znajdzie sie tutaj. Wyjazd sie udal i to bardzo. Pogoda dopisala. O emocjach jakie przyniosly wyscigi nie bede sie rozpisywal - to trzeba zobaczyc ... i uslyszec:) Jedyne co mnie wkuzylo to kamping CAMP START. Nieporownywalnie drogi do tego co mogl zaoferowac - totalne przegiecie palki.Do Brna napewno wroce. Na ten zakichany kamping NIE !!! Prysznic 30 koron ... dobrze ze TOI TOIe byly gratis. Ale ja i moja zona chcemy o tym smrodzie jak najszybcziej zapomniec. 10 metrow od naszego namiotu rozbil sie Niemiec z wymontowanym silnikiem, jakiego on nie mial ubawu z pilowania go po 15 minut z krotkimi przerwami. Niemcow i ich jezyka mam dosc na najblizsze 234 lata ... Brno tak !!! Ale jak najdalej od kampingow.Pozdrawiam wszystkich ktorym chcialo sie pojechac tam motocyklem (jak mi) bo wydaje mi sie ze samochodow bylo na samym kampingu wiecej niz motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Jedyne co mnie wkuzylo to kamping CAMP START. Nieporownywalnie drogi do tego co mogl zaoferowac - totalne przegiecie palki.Do Brna napewno wroce. Na ten zakichany kamping NIE !!! Prysznic 30 koron ... Ile w sumie kosztował was pobyt na Starcie? Ja z plecaczkiem zapłaciliśmy 1100 koron za 3 dni na polu w mieścinie Popuvky niedaleko toru. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Boniek,jak jeszcze bylismy na miejscu to gadalam z chlopakami z Suchej Beskidzkiej i oni za 6 osob i 2 auta zaplacili 2700 koron na 3 dni na Start Campie,wiec latwo mozna policzyc ze mniej ,a warunki ponoc podobne tylko atmosfera zupelnie inna,zreszta nie ma co porownywac.....w przyszlym roku lecimy tam,albo na noclegi!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 My zapłaciliśmy po około 350 koron za łebka (moto+namiot) na kempingu Radka za 2 doby. Nie najgorzej. Prysznice darmowe, ale tylko 2 na cały obóz, więc zawsze była kolejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi