Andi Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) siemka wlasnie wrocilem i chcialbym Wam zapodac fotki tylko nie wiem jak je tu wkleic ma moze ktos jakis pomysl???? troche tego jest :) o to link odczekac i zasysac http://www.megaupload.com/?d=S8GEA4SA milego ogladania Edytowane 26 Marca 2006 przez Andi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Spakuj je ZIPEM lub RAREM i wrzuć na www.megaupload.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 dla niewtajemniczonych może jakaś instrukcja ściągnięcia?? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Na gorze po prawej stronie jest przycisk: DOWNLOAD Cudenka .... brak mi slow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Na gorze po prawej stronie jest przycisk: DOWNLOAD Cudenka .... brak mi slow .... :notworthy: :) :D :wink: :icon_mrgreen: :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Nawet ładne te sprzęty, choć tak sobie myślę: sam nie wiem czy mi się podobają - oprócz tego, że to straszne wydumki, to jeszcze nie da się tym jeździć.A to trochę tak, jak byśmy się fascynowali np. wspaniałym kształtem i osiągami rakiety kosmicznej: może i ładna, może i ma ogromną moc, tylko co ty, ja, my wszyscy (motowariaci) z tego mamy? I tak żadną rakietą nie polecisz w kosmos. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi