darek89 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 sradem 600 98 rok 250 km/h przy 11 tys obrotów, wiec mysle ze jeszcze torchę więcej by poszedł. Kiedys jechałem nim 240 w kasku tornado , to masakra była :P:P BMW 530 D 220 KM zamknełem zegar czyli 250 km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 bandit 600 po tuningu mym pod gorke ze mana 100kg 225 kumpel wygladajacy jak przecinak 240 tl 1000r narazie 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 sradem 600 98 rok 250 km/h przy 11 tys obrotów, wiec mysle ze jeszcze torchę więcej by poszedł. Licznikowo moze :icon_mrgreen: BMW 530 D 220 KM zamknełem zegar czyli 250 km/h :) Przy 240 km/h jest koniec, reszta to blad licznikowy. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja swoim Elefantem tyle co raz rozpędziłem się do 150km/h. Na pewno dojdzie do ok 175, ale jakoś nie podniecają mnie wysokie prędkości. Najprzyjemniej jest tak do 110, kiedy to słychać piękny dźwięk Remusa, a przy tym NORMALNIE pali. :lalag: Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Na A4 pomiędzy zjazdem Wrocław-Wrocław wschodni,cbr 1000F.Jechałem na full,ale bałem się popatrzeć na licznik :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 217km/h w Wadowicach. :biggrin: pokaż filmik, pokaż :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 motorem 160km osobowką 240km ciężarówką zamknołem licznik (125) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 motorem 160km osobowką 240km ciężarówką zamknołem licznik (125) Wszystko git ale za ciężarówkę to osobiście bym Ci zabrał prawko.(ogranicznika brak,i legalizacji też?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Wszystko git ale za ciężarówkę to osobiście bym Ci zabrał prawko.(ogranicznika brak,i legalizacji też?) Przy jeżdzie z górki ogranicznik nie ma zastosowania :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) Przy jeżdzie z górki ogranicznik nie ma zastosowania :bigrazz: Ciekawe kto z góry(z górki to rower) rozpędza ciężarówkę do 125 km/h Edytowane 3 Marca 2010 przez Marek HONDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ciekawe kto z górki rozpędza ciężarówkę do 125 km/h Dużo by opowiadać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Dużo by opowiadać.......... Dobra niebyło tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzia Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja w tym sezonie blekberdem zamierzam przyciąć w zakręcie coś koło 3 paczek. Choć powiem wam, że powyżej 2 paczek zaczyna się wraz ze wzrostem prędkości coraz większa ch**nia ze skręcaniem - trochę inna bajka niż przy 180 km/h :rolleyes: Dotychczas maks. coś koło 250 km/h - ale na prostej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 No to uważaj, bo na zakrętach często są ciągłe i może ktoś będzie Cię chciał nauczyć jeździć ;) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ja w tym sezonie blekberdem zamierzam przyciąć w zakręcie coś koło 3 paczek. Choć powiem wam, że powyżej 2 paczek zaczyna się wraz ze wzrostem prędkości coraz większa ch**nia ze skręcaniem - trochę inna bajka niż przy 180 km/h :rolleyes: Dotychczas maks. coś koło 250 km/h - ale na prostej. Ło qrwa. :biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi