Arni Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Zmiany - idzie 240 na max. Mozna te posty jakoś skleić? dzięki. Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mel Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Wycisnąłem z Cebrynki 267. Z czego te "7" to wskoczyło na 2 sekundy. Więcej już ten motor nie pojedzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 No dobra, pozamiatam Was :biggrin: 220, w terenie zabudowanym bez prawego seta i podnóżka z nogą w powietrzu :buttrock: Sie gra, sie stanci, sie ma :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 No dobra, pozamiatam Was :biggrin: 220, w terenie zabudowanym bez prawego seta i podnóżka z nogą w powietrzu :buttrock: Sie gra, sie stanci, sie ma :flesje: a ja dziś do sracza.zamknęli na moim pietrze i trzy niżej.4piętra w 7sekund.chyba miałem największy speed oczywiście.nawet na hajkach takich nie macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Szadoła poszła ostatnio 173... ona chyba nie chce być sprzedana-haha :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Szadoła poszła ostatnio 173... ona chyba nie chce być sprzedana-haha :D Moja odcina na 2-gim biegu przy 180 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ciekawe na czym można się bardziej osrać przy tych ~180 :buttrock: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aktototaki Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ja rozbujałem bryke do ponad 240 km/h, ostatni raz parzyłem na licznik jak było 240 i jeszcze troche odkręciłem więc myśle że było 240 pare, może ok 250, później już prosta się kończyła wiec odpuściłem. Ale osobiscie wole dobre winkle niż bicie prędkoci na prostych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie wiem po co, ale dodam jeszcze tylko, że to prędkość odczytana na liczniku Koso, a słyszałem, że są one ponoć bardzo dokładne. Oryginalnego nie mam, ale myślę, że pokazywał by co najmniej naście więcej ;) Poza tym, doskonale sobie zdaję sprawę, że ten cioter to nie służy do bicia rekordów predkości, ale wystarczy mi, że żaden ze współczesnych odpowiedników nie ma ze mną szans :buttrock: Bądź co bądź moja odpicowana VT niebawem idzie pod młotek :( Ale w stajni już czeka coś co myślę, że bardziej mi podejdzie :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie wiem po co, ale dodam jeszcze tylko, że to prędkość odczytana na liczniku Koso, a słyszałem, że są one ponoć bardzo dokładne. Oryginalnego nie mam, ale myślę, że pokazywał by co najmniej naście więcej ;) Poza tym, doskonale sobie zdaję sprawę, że ten cioter to nie służy do bicia rekordów predkości, ale wystarczy mi, że żaden ze współczesnych odpowiedników nie ma ze mną szans :buttrock: Bądź co bądź moja odpicowana VT niebawem idzie pod młotek :( Ale w stajni już czeka coś co myślę, że bardziej mi podejdzie :bigrazz: Pochwal się co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ducati 600SS HF :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Ktory rok tego Ducati? Edytowane 7 Września 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 215 i urwana szybka od kasku :icon_twisted: trochę telepało głową jak odpadała :buttrock: a tak to 283 ale muszę wycisnąć z tej suki ostatnie soki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ktory rok tego Ducati? '96 :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Maluch.....wczoraj pokazał 110. Szkoda, że skrzynia biegów po dzisiątkach kilometrów istnie rajdowej trasy po hałdzie, zwyczajnie sie rozsypała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi