Domier Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 224 wg gpsu i jakos tak juz reka sie cofala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwintus Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Dzisiaj około 210 :buttrock: , bałem się włączyć 5 bieg - za krótko znamy się z moją rf-ką :buttrock: . Może w następnym sezonie będzie więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) sraka chwyciła... to był największy speeeeeddd.... haha... i opisywać nie będę Edytowane 6 Lipca 2008 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Do tego tematu można dodać jeszcze drugi co istnieje "ile jechałeś najszybciej na swoim motocyklu" dodać do niego nowy temat pt. "pochwal się długością swojego członka" i jest szansa że powstanie nowy dział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 280 km/h Busa 2008 , licznikowo poszła by jeszcze więcej ale nie było gdzie. Tak mi sie zdawało że chyba był podobny temat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alone Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 359,28 km/h ale było pod górkę !!!I kto to sprawdzi ??? Ale ktoś młody i naiwny będzie próbował, aby się pochwalić na forum - a może jeszcze nie nauczył się hamować ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Kiedyś Jawe 350 TS rozpędziłem do 150 ... (ale było trochę z górki a Jawa miała planowane cylindry...).Zygzakiem rozkręciłem do 200 (na dwupasmówce z Płońska do Warszawy)... dalej się bałem, bo wtedy prowadziłem dopiero moto od gościa od którego kupiłem. Ale droga tam jest naprawdę żyleta (za Płońskiem oczywiście, a nie przed Warszawą). mój zygzak 210 ale normalnie max 190 więcej nie przekraczam. Bmw 730 220 km/hOmega B 2.0 210 km/h Wszystko na polskich drogach czyli logicznie myśląc i tak za szybko. Najbardziej chyba boję się czynników niezależnych odemnie tj. awaria sprzętu lub ZWIERZĘTA przebiegające przez droge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 nie wiem, bo nie mialem przyrzadow pomiarowych, ale pies biegl obok i widac bylo ze sie meczy, wiec musialo byc dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) nie wiem, bo nie mialem przyrzadow pomiarowych, ale pies biegl obok i widac bylo ze sie meczy, wiec musialo byc dosc. ... szybko. Bugatti veyron - 360 km/h Edytowane 14 Lipca 2008 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Felicją 180km/h, maluchem 140km/h...Ludzie, pierdolnijcie sie w głowę. Mój tata jak sobie ze mną poczytał wasze wypociny, to mało się nie zabił, lecąc z fotela.... Edytowane 16 Lipca 2008 przez jachuer5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evergreen Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Bugatti veyron - 360 km/h To musisz być z Wro i, bo tu jedyny Veyron w Polsce (niestety nie mój) :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 nieprawda. Ja mam dwa. A żona jeszcze dwa. A w Wieliczce widziałem jednego przerobionego na pick-up'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Bugatti veyron - 360 km/hTo musisz być z Wro i, bo tu jedyny Veyron w Polsce (niestety nie mój) :) hehe... jestem prawie z drugiego krańca Polski :buttrock:, a owszem mój znajomy w ramach swojego biznesu zna właśnie z tego Wro ja po prostu nabijam w butelkę... do luftu takie przechwałki.... odkręcić manetka, albo dać w pedał do dechy - no problem...jest znacznie więcej adrenaliny, gdy pojawi się przeszkoda przed Tobą i musisz.... wyhamowaći te kilkaset metrów przestrzeni przed Tobą okazuje się, że jest niczym,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evergreen Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 hehe... jestem prawie z drugiego krańca Polski :cool:, a owszem mój znajomy w ramach swojego biznesu zna właśnie z tego Wro ja po prostu nabijam w butelkę... do luftu takie przechwałki.... odkręcić manetka, albo dać w pedał do dechy - no problem...jest znacznie więcej adrenaliny, gdy pojawi się przeszkoda przed Tobą i musisz.... wyhamowaći te kilkaset metrów przestrzeni przed Tobą okazuje się, że jest niczym,,,, Zgadzam się z Tobą :biggrin: . Dlatego nie pisałem o swoich maksach, bo mi to trąci trochę chwaleniem się kto ma dłuższego...Co do Veyorna - nie mogłem się powstrzymać :( Kiedyś podjeżdżam na światłach, patrzę w bok, a tu auto na pół hektara i do tego na wrocławskich blachach... Aż w szoku poszukałem w necie i ustaliłem, że (przynajmniej wtedy) to był jedyny w PL. Rzeczywiście adrenalina to dopiero jest przy hamowaniach :cool: Ja kiedyś przy 40 kmh miałem takiego kicka, że hej (opisałem w topicu o podstawach, które każdy powinien znać..) nieprawda. Ja mam dwa. A żona jeszcze dwa. A w Wieliczce widziałem jednego przerobionego na pick-up'a. Dobrze, że nikt go nie przerabiał na kampera :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Mój największy speed to było coś pod 40km/h z górki, dokładnie nie wiem, bo byłem zajęty patrzeniem na drogę i trzymaniem się kierownicy i bałem się wrzucić ostatni (3-ci) bieg w tym jakże bestialsko szybkim simsonie :P Wrażenia były znacznie większe jak teraz na jakimś mocniejszym sprzęcie, bo wtedy jeszcze karty motorowerowej nie miałem i pierwszy raz w życiu osiągnąłem taką prędkość samodzielnie na moto :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi