Lukas Enduro Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Siema! To teraz ja zaszpanuje :!: Jechałem na mojej Hondzie z górki (błotno-piaskowej) 75 km/h + :!: :mrgreen: Więcej sie nie dało bo górka się skończyła strumykiem i gdybym dalej jechal to bym sie w 10 centymetrowym strumyku utopił :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drages Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 To teraz ja zaszpanuje :!: i to jest właśnie złe podejście :!: a co do speed'a to tak :jawka 50 (skuter) -- 50km/hMZ TS 250 -- max ale nie wiem ile bo mam za mały licznik (120) zamknąłem na 3 ale on źle pokazujePunto 55 sx -- 70 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek.ham Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 a ja moja mx1 130 przy prawie 9 tys, wczesniej wsk 90 a jeszcze wczesniej komarkami ok 60 niewiem dokladnie bo mialem zalozony licznik rowerowy.. a jako pasazer 200 puma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Punto 55 sx -- 70 km/h ale przeciągnąłeś tego punciaka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ruff:A mnie na obwodnicy Kraka udało sie GS'04 rozpędzić do licznikowych 180 paru (może 183, a może 185). -- i w tym momencie "przemknalem" kolo ciebie 215 :D Wiecej sie nieudalo jak naraziesv650`99naked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ja na swojej giepezetce wiecej niz 200 nie smigalem bo szkoda mi moto a kiedys przwieźli mnie 290 po pasie startowym u nas w Bialej inawet fajnie bylo. :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drages Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Punto 55 sx -- 70 km/h ale przeciągnąłeś tego punciaka :mrgreen: z tych 55 KM wycisnąłem ostatnie moce. Wszystko się trzęsło i telepało, ale jakoś to przetrwałem :mrgreen: :D a tak serio to mam 16 lat, czyli nie mam prawka, ale jak zrobię to pobiję mój rekord :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 to chyba były ostatnie moce na pierwszym biegu bo nawet na drugim powinien jechać szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Punto 55 sx -- 70 km/h ale przeciągnąłeś tego punciaka :mrgreen: z tych 55 KM wycisnąłem ostatnie moce. Wszystko się trzęsło i telepało, ale jakoś to przetrwałem :mrgreen: :) a tak serio to mam 16 lat, czyli nie mam prawka, ale jak zrobię to pobiję mój rekord :twisted:e no, ja z Punciaka wyciagnalem troszke ponad 160km/h i wcale sie wszystko nie trzeslo :D ale mysle ze na 4 biegu pojdzie wiecej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 ale to była pewnie wersja na B1 zblokowana do 70 km/h :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBa Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Eh ja tam samochodem jechałem 220 - Volksvagen Jetta CL.Bo sqterkiem jeszcze nie bardzo :D .Mam zamiar zrobic mały tuning i powinien pójść coś koło 120km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Eh ja tam samochodem jechałem 220 - Volksvagen Jetta CL. Jaaaaaaane-i pewnie na gaz byla,i skrzynie czworke miala??Jak mnie wkurzaja takie opowiesci :D Czlowieku,co ty wypisujesz?O ile wiem to w wersji wyposazeniowej CL Jetty najmocniejszym silnikiem byl 1,8 z jednopunktowym wtryskiem paliwa-silnik ten wyciagal cale 90 km!!KATALOGOWO predkosc maksymalna podawana byla 180 km/h.A Ty 15 letnim dziadkiem 220 jechales :eek2: Mocniejsze silniki to juz byla wersja wyposazeniowa GT.Dalej sobie takie bajki opowiadaj-mlody jestes to masz prawo,ale rob to lepiej ze swoimi rowiesnikami.Tutaj nikomu bajkami nie zaimponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durek Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 jak juz tak wszyscy skrobia to ja tez sie dołącze, a więc -Opel Ascona 86 rok OHC 2.0 GT 220 km/h zamyka licznik, i malo tego niecale 8 sek do setki, jak na pełnolatka uważam że przyzwoicie-Suzuki RMX 50 z zębatą od bodajże WSK, w każdym bądź razie o jeden ząbek wiecej niz w standarcie 115 po długiej prostej lekko z górki, fakt faktem przy tej samej zebatce juz np po prostej to na 6 biegu jechac sie nie dalo gdzie na seri rmx na 6 jeszcze jedzie . Na seryjnej zębatce 95 km/h.-Kawasaki ZZR 600 - 215 Km/h , wiecej jak na razie sie bałemPZDRAWIAM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mz - 115 kmh :? Volswagen Bora 1.9 TDI - 200 kmh :| Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 A, to i ja się dopiszę. :D NEXIA GTX 96 rocznik na niemieckiej autostradzie 180 km , JAWA 350 rocznik 1982 na polskiej drodze 115 km :) i zwolniłem bo strach :eek2: więcej na tych dziurach jechać. :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi