PGR Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Bielawy nei ma nawet sensu porównywac. Przede wszystkim doskonała miejscówa i ta kozacka burza która zgasiła całe światło w około Poznania i zalała nas kompletnie + niektóre motocykle (później się już sami zalaliśmy :banghead: )Pablo szkoda organizatorze że nie znalazłes więcej czasu... Za rok jak będę w stanie to myślę, że równiez się pojawię. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Impreza byla super ;) pierwszy raz bylem na takiej imprezcze bylo by jeszcze lepiej gdyby nie te nasze kochane sloneczko ktore tak grzalo. Radziu wracaj szybko do zdrowia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Ja bym nieśmiało zarzucił linkiem do fotek wykonanych przez Kryha: www.krystian.witryna.pl/bednary/--pzdryahoo & 636 RTN '02 Edytowane 10 Lipca 2006 przez yahoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam, ja też polecam zdjęcia wykonane przez forumowicza Pierun...zgłoście się do niego na gg ;) A swoją drogą te też są dobre :banghead: Ogólnie impreza zajebista....oprócz tego wypadku w drodze powrotnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 nie ma to tamto. impreza była kozacka.choć byliśmy na żywej patelni to i tak raczej wszyscy zadowoleni z pogody.mnóstwo fantastycznych ludzi, extra sprzętów, pokazy, zawody - wszystko było gicior.pozdrawiam wszystkich którzy byli i tych którzy chciali a nie mogli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 chyba już wszystko napisaliście o najlepszej imprezie pod słońcem :) :) ;) pablo WIELKIE GRATULACJE no i oczywiście mam nadzieję że za rok znów tam zawitam ;) PS szkoda że nie poznałem ciebie osobiście ani nie spotkałem innych forumowiczów ;) ps PABLOdzięki za wskazanie drogi dojazdowej z wrocka. Wybrałem twój wariant i droga była super i nie pobłądziliśmy :flesje: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Nie tylko radek320 doznał uszczerpku na zdrowiu że złamał ręke :) ja sie opażyłem o rure wydechową przy paleniu gumy w moim moto i wszystko było oki przez 2 dni ale dziś w ciągu 2 godz. tak mi noga spuchła że nie obylo sie bez pogotowia i jak narazie to przez 2 tyg. nie moge chodzić :P zdjęcia super filmiki też pozdrawiam wszystkich :flesje: :) ;) ;) ;) :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Laska, to nie zazdroszcze :) Musiałeś ładnie dać czadu :flesje: Po tym motoextreme to większość na chorobowe pójdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Kto ma filmiki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Kto ma filmiki?! http://system.perfekt.pl/files/MotoExtremeShow.wmv pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej SUZUKI Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Bardzo fajna impreza- szkoda tylko że wieczorem była burza i nie było suchego ciucha. Tak miało być! Będzie co wspominać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ...szkoda tylko że wieczorem była burza... a ja uważam ze ta burza była extra. To spowodowało integrację pod parasolami ;) , a potem było strzelanie z wydechów, coś pięknego dla moich uszu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ;) JA WYWINĄŁEM TEN SAM NUMER CO LASKA....:biggrin: CZAS I MIEJSCE ZDARZENIA ROWNIEŻ TO SAMO:):lalag::) LASKA A MOZE COS JEST Z TYM PSEUDO ASFALTEM W TYM MIEJSCU:banghead: OPARZENIA BOLA DOPIERO PO KILKU DNIACH....MASAKRA... ALE JESZCZE NIE JESTEM NA L-4 ... :flesje: pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 LASKA A MOZE COS JEST Z TYM PSEUDO ASFALTEM W TYM MIEJSCU:banghead:Laska nie glebnął się sam wydaje mi się że ja częściowo się do tego przyczyniłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 a potem było strzelanie z wydechów, coś pięknego dla moich uszu :flesje: Dla Twoich bębenków tez na pewno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi