Osek22 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 HejaWiosna idzie a z wiosna przyszla Yamaha R1 2004r:))))) i banan od ucha do ucha oczywiscie.Jutro kupuje reszte ekwipunku i odbieram sprzeta. Diler twierdzi ze jest w nienagannej kondycji.Ja niestety nie znam tu nikogo kto moglby to sprawdzic.Mimo wszytsko sie zdecydowalem. Mozecie mi powiedziec na co powinienem zwrocic jeszcze uwage???Moja nowa niunia...:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a to nie miales wczesniej motocykla ze nie wiesz na co zwrocic uwage??? zwroc uwage na wszystko . Od stanu opon, klockow, tarcz poprzez silnik, zespol napedowy do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 nie mialem choc jezdzilem. Oponki jak nowki, maszyna swiezo po przegladzie.Jeszcze dzisiaj sprawdzali oleje, filtry itp. Moto wciaz na gwarancji Yamahy. Jezdzil nim wczesniej 50'latek ktory zostawil ja w rozliczeniu poniewaz kupil SP (chyba sie nie pomylilem w oznaczeniu najnowszej specjalnej wersji R1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 nie mialem choc jezdzilem.A powiedz ile nakreciles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 powiem szczerze...nie wiem.ale nie moge powiedziec ze wiecej niz 1000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Jeśli można zapytać: cóż takiego to "Isle of Man"? Niewykluczone, że tam dilerzy nie oszukują.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 I czujesz sie na siłach od razu ujeżdzac R1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Isle of Man...to wyspa na ktorej odbywaja sie bowiem najslynniejsze drogowe wyscigi motocyklowe swiata. Lezy pomiedzy irlandia UK i Szkocja. Gdyby oszukiwali to nie mieliby szans na serwis podczas wyscigow TT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Chlopaki nie ma co juz gadac czy sobie poradzi czy nie bo juz kupil moto ! Ja osobiscie tez jestem za teoria ewolucji a nie rewolucji, ale to jest kazdego indywidualna decyzja. Zycie (a moze raczej ilosc nakreconych kilometrow) zweryfikuja czy to byl dobry wybor. Teraz mozna tylko zyczyc bezproblemowej jazdy i gumowych drzew !!! Zarzuc fotkami jak bedziesz mial ! Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 fotki beda w weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Isle of Man...to wyspa na ktorej odbywaja sie bowiem najslynniejsze drogowe wyscigi motocyklowe swiata. Lezy pomiedzy irlandia UK i Szkocja. Gdyby oszukiwali to nie mieliby szans na serwis podczas wyscigow TT I tam mieszkasz na codzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 tak WOW! To zatem "troszkę" inny świat, bo realia w III RP w czasie zakupu sprzętu używnago................, nawet u dilera.............., ech................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 wiesz co jarcio...powiem ci ze kolesiowi z suzuki (jest jednoczesnie dilerem kawasaki) chyba bym nie zaufal. Jak zobaczylem warsztaty i ludzi tam pracujacych z hondy i yamahy...zatkalo mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Zyczy mi tylko pogratulowac i zyczyc duzo szczescia! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi