marco Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 a mozna zalapac sie z wami na ten parking przed stadionem ?wiadomo my poprostu pijemy przysłowiową kawę na Starym i potem z tamtąd lecimy na parking a tam miejsca tyle że każdy sie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Tylko niech Ibiza uważa na krawężniki ;-) Pewnie się przelecę z Wami panowie :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Również postaram się być pod Stadionem. Maltę i popieprzone parady chrzanię. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Może po lataniu, wieczorem, jakaś forumowa imprezka??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Z imprezka pomysl fajowy, bo do 13 musze siedziec na uczelni i raczej to co najlepsze mnie ominie :) , to sobie chociaz wieczorem odbije :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 spoko Dominik na paradę można skoczyc i tak jak mówiłem prosto z Starego walimy na parkingjak tak dalej pójdzie to Ibiza się pewnie nie zjawi bo jeszcze ma sprzęta z robotą daleko w lesie, wciąż szuka części więc jak by ktos słyszał to potzrebne są do CBR954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSX-R Forever Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tez wpadne na parking, niestety popatrzyc bo prawko zrobie w sierpniu dopiero... ale popatrzec mozna :smile: Najlepsze rozpoczecia były na Bułgarskiej i tam powinny byc nadal robione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No to będziecie mieli GIT :) :smile:(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 wiadomo my poprostu pijemy przysłowiową kawę na Starym i potem z tamtąd lecimy na parking a tam miejsca tyle że każdy sie zmieści a mniej więcej, o której tak kawka przysłowiowa sie zaczyna i do której trwa, bo mam zajecia i kończę ok 12:30 mam dopiero czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mam prosbe :wink: jesli bedziecie na malcie i zobaczycie czerwonego bandita 400 to dajcie znac, bo znajac siebie pewnie sie gdzies w trakcie jazdy na stary rynek zgubie a jak dotre na stadion to was nie bedzie ;p wiec zabrał bym sie wszedzie z wami :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Tylko niech Ibiza uważa na krawężniki ;-) Pewnie się przelecę z Wami panowie :icon_razz: No napewno juz bede mial wiekszy respekt :bigrazz: Ale to nie znaczy ze na kole latal nie bede :wink: Juz nie moge sie doczekac az zloze wreszcie moto do kupy :wink: a czesci juz mi coraz mniej brakuje wiec napewno bede tylko moze moto nie bedzie kompletne ale wazne by jezdzilo !! Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez IBIZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) dla zainteresowanych wrzucam (większość już je pewnie zna) parę moich fotek z zakończenia poprzedniego sezonu i z tego co dzieje się na parkinguhttp://zakonczenie05.fajnafotka.pl/http://parking240905.dobrebopolskie.com/ filmów nie wrzucam bo nie ma sensu jak by ktoś był zainetesowany to mam na CD do 2004 do 2006 i jeszcze sporo innych ciekawych fotek Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 najlepsze zdjecie nr 15 z zakonczneia na rynku :banghead:wybrałem same takie wypasiki wzbudzające zainteresowanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Chcialem odswiezyc temat i przy okazji spytac czy forumowicze sie gdzies spotykaja jeszcze przed dojechaniem na malte? Chetnie bym z Wami pojechal, a na malcie moze byc ciezko sie znalezc... Jak co to niech ktos napisze gdzie i o ktorej to przyjade :P P.S. Padac ma podobno :banghead: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No właśnie, o której to rozpoczęcie? i co dalej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi