sismon Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 to ze nie założyli 170 w standardzie może sie wiązać z większymi oporami, z większymi kostzami ale jednak zostawili tam miejsce na szerszego kapcia.. jak mi się skończy obecna 160 to moze się pokuszę o jakaś 170 w końcu to tylko opona zawsze można zmienić jeżeli motocykl by uciekał czy cos takiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 to ze nie założyli 170 w standardzie może sie wiązać z większymi oporami, To dlaczego chcesz zakladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berbim Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 jednak zostawili tam miejsce na szerszego kapcia.. Chyba masz rację, to jest wystarczający powód. ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sismon Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Szersza ładniej wygląda..przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Mialem 170 w F3 gdzie fabrycznie idzie 160 i nie bylo zadnych problemow w zakretach. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyja Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, tak sobie czytam ten wątek i coraz bardziej jestem przekonany że to fajna maszyna. Myślałem o kilku motocyklach dla siebie min Fazer, Bandit i jeszcze parę golasów z małą owiewką ale doszedłem do wniosku, że bardzo waży jest dźwięk i wypadło na SV bo ma 2 garnki i fajnie gada na innych niż fabryczne wydechach.Jeździłem 2 lata temu Monsterem ale moja przygoda z nim skończyła się bardzo gwałtownie po shimmy. Teraz znowu zaczynam szukać jakiegoś sprzętu tylko jeszcze chciałbym się "przymierzyć" do takiego motocykla. Moja prośba czy ktoś z forumowiczów jest z Torunia lub okolic i miałby trochę czasu na małe spotkanie, interesuje mnie SV650 K3 2003r wzwyż Jeszcze jedno pytanie bo chyba nie było poruszane, jak jest z jakością tego bolidu bo słyszałem o starszych moto Suzuki że niby rdzewieją, coś tam odpada, coś się łuszczy itd może to tylko jakieś egzemplarze z UK garażowane gdzie popadnie lub jakieś popowodziowe ? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja słyszałem, że modele przed 2004 były bardziej awaryjne. Coś z panewkami się działo, że niby silnik sie szybciej niszczył.I mi polecano sv 650 od k4 wzwyż Prawda to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja słyszałem, że modele przed 2004 były bardziej awaryjne. Coś z panewkami się działo, że niby silnik sie szybciej niszczył.I mi polecano sv 650 od k4 wzwyż Prawda to ?? Tak, działo się coś ale tylko z tymi które nieustannie latały na kole... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyja Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja słyszałem, że modele przed 2004 były bardziej awaryjne. Coś z panewkami się działo, że niby silnik sie szybciej niszczył.I mi polecano sv 650 od k4 wzwyż Prawda to ?? No właśnie też o tym słyszałem ale nie jestem pewny czy nie chodziło o modele przed 2003r - przed liftem :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kiedyś w Świecie Motocykli o tym wspominali przy okazji opisu sv ki, panewki niszczyły się przy lataniu na kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 No właśnie też o tym słyszałem ale nie jestem pewny czy nie chodziło o modele przed 2003r - przed liftem :icon_question:Też spotkałem się z wersją, że dotyczy to tylko pierwszej SV. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Wszyscy tak słyszeli, więc tą poliftową już się bali strzelać piony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy-wolk Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jak wygląda sprawa nowych SV 650 S? Już nie produkują tych maszyn, czy jak ? Będę wdzięczny, ponieważ interesuje mnie cena nowego, ale nie jestem na bieżąco w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Możesz kupić w Kanadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jak wygląda sprawa nowych SV 650 S? Już nie produkują tych maszyn, czy jak ? Będę wdzięczny, ponieważ interesuje mnie cena nowego, ale nie jestem na bieżąco w tym temacie.Tiaa, dokładnie. Nie produkują. Możesz wyrwać Gladiusa, SFV. Tyle, że to już nie to samo. Jeśli idzie o nową sztukę to jedynie zagraniczni dealerzy. Z tym też jest ciekawa sprawa, bo poza Polską w papierach wbijany jest zawsze rok rejestracji co się przekłada w PL na...rok produkcji :icon_eek: Także, może się zdarzyć, że będzie SV r. prod. 2011, podczas gdy ostatni model wypuścili w 2009 z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi