Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 na twoim piecja miejscu szybko zamknął bym ryj póki jeszcze nie chce mi się ciebie namierzyć, a mogę to zrobić po twoim zasranym IP bo mój bardzo dobry kumpel jest informatykiem w telekomunie. Jak nie to ci paru z nas skopie jajca i będziesz do końca życia śpiewa,ł jak na słowika przystało, bardzo cienkim głosikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 na twoim piecja miejscu szybko zamknął bym ryj póki jeszcze nie chce mi się ciebie namierzyć, a mogę to zrobić po twoim zasranym IP bo mój bardzo dobry kumpel jest informatykiem w telekomunie. Jak nie to ci paru z nas skopie jajca i będziesz do końca życia śpiewa,ł jak na słowika przystało, bardzo cienkim głosikiem Oj piecja1, masz przesrane widzę. Michał zawzięty jest. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Brak slow! Dopuki tacy ludzie jak slowik beda zyc nie ma co myslec o poprawieniu wyrobionej opinii o nas na calym swiecie. Osobiscie nie mam zadnej litosci dla ludzi co tak mysla i postepuja. Jestem z wami chlopaki. Przeciagnieci jaj przez gardlo to za malo.Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Oj chlopaki, ja jeździlem na motocyklu japonskim kiedy wielu z was jeszcze sie onanizowalo pod plakatem motocykla, tzn w 1996 mialem pierwsza japonie, a do tej pory mialem 3 motocykle, teraz ma 2 letnia przerwe, ktora sie skonczy w tym roku, bo komus z was zapierdole motocykl. Dresem nie jestem, bo tak jak wy nienawidze dresow, zakladam je jedynie na treningi. A jak jestescie takie kozaki to podajcie mi swoje adresy, moze ktos mieszka w okolicach Elblaga to podjade na solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Oj chlopaki, ja jeździlem na motocyklu japonskim kiedy wielu z was jeszcze sie onanizowalo pod plakatem motocykla, tzn w 1996 mialem pierwsza japonie, a do tej pory mialem 3 motocykle, teraz ma 2 letnia przerwe, ktora sie skonczy w tym roku, bo komus z was zapierdole motocykl. Dresem nie jestem, bo tak jak wy nienawidze dresow, zakladam je jedynie na treningi. A jak jestescie takie kozaki to podajcie mi swoje adresy, moze ktos mieszka w okolicach Elblaga to podjade na solo. Buahahah :!: W 1996 to ty sie chyba urodziles gowniarzu! Łatwo cie zdemaskowac, jestes zakompleksionym pryszczatym gnojem ,ktory moze co najwyzej pomarzyc o motorynce.. Na plakaty z moto nikt z nas nie musi patrzec wystarczy ,ze zejdzie do garazu. Masz chyba jakis uraz po tym codziennym dawaniu dupy pod latarnia. Pozwole sobie zacytowac tekst pewnej piosenki, chyba najlepiej odwzorowuje twoje zachowanie. "Wiec po co zgrywasz wielka faje,skoro jeszcze ci nie staje ,obejrzyj sobie pszczolke maje,klac sie spac, bo powiem twojej starej zes krzyczal Ku*wa mac!Aaaa.. wypierd*laj stad! Wsadz sobie w dupe noz, znajdzie sie gleboko,ciebie tylko w ch*j a na bena mowisz spokoDo facetow puszczasz oczka bo uzywasz bena w charakterze smoczka,Gdy sie dusisz ksztusisz przy palonych petach ,opowiadasz mi o obalonych setach,orgiach kobietach a prawda jest inna ,smutna okrutna sam se ssiesz napletaJestes fajansem nikogo nie oszukasz,ale czemu twoja stara ma na imie Łukasz?...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Oj chlopaki, ja jeździlem na motocyklu japonskim kiedy wielu z was jeszcze sie onanizowalo pod plakatem motocykla, tzn w 1996 mialem pierwsza japonie, a do tej pory mialem 3 motocykle, teraz ma 2 letnia przerwe, ktora sie skonczy w tym roku, bo komus z was zapierdole motocykl. Dresem nie jestem, bo tak jak wy nienawidze dresow, zakladam je jedynie na treningi. A jak jestescie takie kozaki to podajcie mi swoje adresy, moze ktos mieszka w okolicach Elblaga to podjade na solo. Zmień forum, bo żałosny jesteś. Po co tu przychodzisz, jak każdy ma cie na fiuta ? To tak fajnie być uważanym za buraka? Szkoda gadać. pie**olnij się w łeb i idź szukać zadymy gdzi indziej - tutaj nie zrobisz na nikim wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Ponawiam apel: NIE KARAMIĆ TROLLA!!!!!! To sam zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Oj chlopaki, ja jeździlem na motocyklu japonskim kiedy wielu z was jeszcze sie onanizowalo pod plakatem motocykla, tzn w 1996 mialem pierwsza japonie, a do tej pory mialem 3 motocykle, teraz ma 2 letnia przerwe, ktora sie skonczy w tym roku, bo komus z was zapierdole motocykl. Dresem nie jestem, bo tak jak wy nienawidze dresow, zakladam je jedynie na treningi. A jak jestescie takie kozaki to podajcie mi swoje adresy, moze ktos mieszka w okolicach Elblaga to podjade na solo. Prawdziwy facet zarabia uczciwie na swoje "zabawki". Tylko tchurze i inne gady kradna!Jest sie czym chwalic: Swoje pierwsza japonie zajebale* komus w 1996.Masz szczescie ze sie wtedy onanizowalem przed plakatem :wink: bo bylaby to twoja pierwsza i ostatnia japonia :twisted: Piecja1 - brzydze sie toba! Pamietaj fortuna kolem sie toczy, jak ty komu tak inni tobie! Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Nie powiedzialbym ze tylko tchurze kradna, bo zeby ukrasc trzeba miec naprawde jaja, a zeby uczciwie pracowac wystarczy byc zwyklym pętakiem, sprobuj moze na poczatek zaje*ac cos z hipermarketu jak jestes taki odwazny prawdziwy mezszczyzna. Bedziesz zesrany ze strachu jak male dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 zenada , zenada :? Luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 do tej pory mialem 3 motocykle, teraz ma 2 letnia przerwe, ktora sie skonczy w tym roku, bo komus z was zapierdole motocykl. no to od chu*a miałeś maszyn, muszę ci przyznać przyjedź i spróbuj mi zapierdolić to zobaczysz co z tobą zrobię. Dwie takie qrwy jak ty próbowały tego z autem i jeden ch*j ledwo przeżył. A to że przeżył, zawdzięcza mojemu ojcu który mnie od niego odciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Witam. Widze ze pod moim postem niezle sie dzieje. A swoja droga to ten piecja czy jak on tam sie zwie to niezly kolo. Cel w jego zyciu to krasc. Uczciwa prace ma w dupie. Dlatego Polska i Polacy sa postrzegani za granica tak jak sa i kazdy wie jak. Cierpia przez to ludzie uczciwi tacy jak prawdziwi motocyklisci 8). A ten tekst "zeby ukrasc trzeba miec naprawde jaja" to mnie rozwalil. Rzeczywiscie jaja moze koles miec (z podkresleniem na moze) ale mozgu na pewno nie ma. Szkoda slow. Pozdroofka dla wszystkich uczciwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ponawiam apel: NIE KARAMIĆ TROLLA!!!!!! To sam zniknie Dominik ma racje, olejmy go. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2003 nie chce mi sie z wami gadac, spadam stad i wiecej nie wracam, zapisze sie na forum zlodziei, mozecie odetchnac z ulgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2003 nie chce mi sie z wami gadac, spadam stad i wiecej nie wracam, zapisze sie na forum zlodziei, mozecie odetchnac z ulgą Cóż nic nie pradzimy na to że naród mamy wybitnie głupi i w dodatku niewyuczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi