zbyhu Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Nowa wplata weszla no i mamy likwidacje paru nickow :cool:.Szkoda, ze Cie QuadMan zabraknie :crossy:.Drewno jest juz w planie. Jutro jade bulic za domki :wink:. Jesli do jutra rana nie okresla sie w zaden sposob osoby nie pogrubione, to usuwam je z listy!!(Of korz poza tymi, z ktorymi rozmawialem przez PW.) Yaco? Paho? Co z Wami?JACA? LISTA:1>Prot 2>Kaśka3>Astarte4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry12>Greg13>Bronx14>Krasnal15>Broda16>Zimer17>Mimo_ck18>Bahama19>Amazonka20>Yaco21>Paho22, 23>Draco Fisher + plecaczek24,25, 26> Hornet + dziewczyna + kolega27>Ario28>MarianKa29, 30, 31> AdamWo32> Sosna 8333, 34> dangel + plecaczek35> Browar36> RAFAL37> bartic38>zbyhu39, 40> TubaPL + luba41> Witas42, 43>Schpakoo + plecaczek44>Maciej Junak45> Szfagier46, 47> kazek + plecaczek48> Bodzyn Pozdrawiam! Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zbyhu z tego co wiem to Jaca bedzie ale nie zostaje na noc czyli mozesz go wykreslic z listy co do osobnika Paho to podobnie z nim było w zeszłym sezonie tez deklarował ze bedzie no i kasy nie wpłacil wiec mysle ze go tez mozna usunąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 co do osobnika Paho to podobnie z nim było w zeszłym sezonie tez deklarował ze bedzie no i kasy nie wpłacil wiec mysle ze go tez mozna usunąc palo nie pij tyle bo juz pamec ci siada zaplacil ale nie pojawil sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 podsumujcie gdzie i o ktorej bedize przejazd przez rybnik jak takowy bedzie :wink: my wpadniemy w okolo 5 moto (50 ccm) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak tak patrzę na ICM to pogoda się piękna szykuje na naszą pacyfikację :evil: Będziemy mieli niezłą temperaturkę... nie tylko przez promile :P pzdr @starteoby do soboty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 moja virażka w serwisie :banghead: biedna, sama tam została. mam nadzieję, że jutro odbiorę!!jeszcze 2 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Qrde, co Wy tak na 5 minut przed smiercia graty do serwisow oddajecie? Po zlocie oddawajcie jak juz musicie!! :buttrock: Bo zjedzie sie wiecej takich ofiar jaka bylem ja w zeszlym roku - na rowerach :evil:. Sluchajcie celem przypomnienia: brac spiwory!! brac jakis dodatkowy sweter "na wszelki wypadek" do spania!! (w domkach raczej jest cieplo, ale jak ktos juz "zjedzie" a inni bawia sie w najlepsze, to drzwi w domku potrafia byc permanentnie otwarte... pizamy sa raczej ekstrawagancja :D) brac browary i inne napoje chlodzace!! :P (my kupimy z kasy ktora jest "nadwymiarowa" przede wszystkim zarcie - kielbasy, ketchup, muszterde, chleb troche napojow niealkoholowych "na rano"... co zostanie z kasy - idzie na piwo, ale starczy na jedo gora dwa na lebka, wiec to kropla w morzu :evil: potrzeb) Pamietajcie! To Rybnik Zjebs Party!! Wygody sa jakie sa... Na chwile obecna wypadaja ok. 2 lebki na 1 lozko :D. I tak jest postep, bo na poprzednich zlotach wypadalo po 4 na lozko :evil:. Pod Szpila bede od ok 15:45-16:00 i czekam na ekipe. Tam jest spotkanie GENERALNE. Od tego momentu trzymamy sie razem, wspolnie jedziemy na zakupy do Reala i wspolnie zasuwamy do osrodka!Predkosc podrozna kolumny zjebow nie bedzie zbyt duza dla bezpieczenstwa i dla zapewnienia najmlodszym uczestnikom mozliwosci nadazania (skuterki). No, to na teraz tyle. Pytania? Zale? Bole? To do mamy, nie do mnie!! :crossy: :evil: :banghead: Bedzie sie dzialo!!!!!!! Pozdrawiam Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 żeś ukulał Zbyhu :P :banghead: szacun :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zbychu - Znaczy się w domkach nie ma pościeli poduszek i tego typu ekstrawagancji ??? :P Poważnie czy sobie jaja robisz ? Bo w takim wypadku dymam do sklepu. K...a znowu wydatki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 są kocyki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Koce i poduszki jakies tam sa :banghead:. Ale warto miec w zapasie. Pozdrawiam PSKto nie zna standardu Kotwicy, niech obejrzy sobie filmik sprzed roku :P.http://republika.pl/zbyhu/poranek.aviTen piwozlop to Broda :evil:. Jesu, ja ta gebe bede jutro ogladal! :evil: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Kto nie zna standardu Kotwicy, niech obejrzy sobie filmik sprzed rokuZ roku na rok standart jest jakby niższy, ciekawe dlaczego :evil: zbyhu - ja tego browarożłopa widzę prawie co dzień :banghead: o Wy tak na 5 minut przed smiercia graty do serwisow oddajecie? Po zlocie oddawajcie jak juz musicie!!Jak np. Cotlet swoją CB-kę rok temu :evil: Do zobaczenia za 24 godziny :P Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (my kupimy z kasy ktora jest "nadwymiarowa" przede wszystkim zarcie - kielbasy, ketchup, muszterde, chleb troche napojow niealkoholowych "na rano"... co zostanie z kasy - idzie na piwo, ale starczy na jedo gora dwa na lebka, wiec to kropla w morzu :P potrzeb) Taaa, ja w sumie w tej sprawie. Niestety tak się poskładało, że pomimo, iż niezwykle chętnie chciałem zobaczyć parę mord, to sie mnie to nie uda. Innymi słowy - piję gdzie indziej :banghead: (TAKI ŻART OCZYWIŚCIE - ja nie piję). Proszę zatem uniżenie oPRZEPICIE CAŁEJ KASY WPŁACONEJ PRZEZE MNIE ZA MOJE ZDROWIE ORAZ PIĘKNYCH PAŃ.I nie przyjmuję żadnych zwrotów oraz reklamacji.Bawcie się dobrze, pozdrawiam i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czolem! Schpakoo! Nie rob nam tego :banghead: :P :evil:.Na pewno nie chcesz pieniedzy? Moge Ci przelac z powrotem... Qrde, ZAKAZUJE Wam sie wykruszac ze zlotu! Co to ma byc?? Ech... Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czolem! Schpakoo! Nie rob nam tego :evil: :buttrock: :D.Na pewno nie chcesz pieniedzy? Moge Ci przelac z powrotem... Qrde, ZAKAZUJE Wam sie wykruszac ze zlotu! Co to ma byc?? Ech... Pozdrowkieeeeeee to ja tez nie jade :evil: a kukułkę i absytna koloru "innego " niz normanlie sam wyżłopię :evil: hehehe żart :banghead: :P :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi