Gogol Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Właśnie jestem na kupnie bucików, wybrałem Sidi Vertigo ale sam nie wiem jaki dokładnie rozmiar powinienem zamówić, bo z tego co wiem Sidi ma poprzestawianą rozmiarówkę. A niestety nie mam możliwości podjechać osobiście i przymierzyć więc jeśli ktoś wie jaki powinien być rozmiar dla stopy o dł 28cm to prosze o pomoc.Wg tej tabeli to niby 43 ale czy napewno ??http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....products_id=955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Sam się zastanawiałem nad tym bo na codzien chodze w rozmiarze 44 a z tej rozmiarówki wynika cos na pograniczu 42-43. Własnie dlatego nie zdecydowałem sie na Sidi Vertebra 2 które były na allegro (brak możliwości przymierzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Miałem Sidi Vertebry 43, a stopę mam nieco poniżej 27 cm - były na mnie akurat. Inna sprawa, że na codzień też chodzę w 43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ja nosze 42 i kupiłem sidi 42 wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 jeśli ktoś wie jaki powinien być rozmiar dla stopy o dł 28cm to prosze o pomoc. Wg tej tabeli to niby 43 ale czy napewno ?? Ta tabela jest błędna !!! Prawidłowy rozmiar WG katalogu Louisa który sie zwykle sprawdza to 43 dla max. 27,6cm oraz 44 dla max. 28,3 cm. Ja na Twoim miejscu brałbym 44 bo SIDI wypadają minimalnie ciaśniej niż się zwykle nosi. Ja np noszę buty 42/43 a mam 2 pary SIDI i obie 43 sa idealne. Pozdr! Aha - po ile kupujesz Vertigo ?? Może będę mógł zaproponować lepszą cene :) ---> www.motorider.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 PO ile masz sidi vertigo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 a ok czyli chyba powinienem zmienić zamówienie na nr 44 a nie jak zamawiałem 45.A tak btw to mam nadzieje że ten kolor butów będzie się jakoś zgrywał z resztą(fotka w galerii) pomimo czerwonych wstawek :roll: buciki mam za 800 i przesyłka po stronie sprzedawcy, top dobra cena czy macie lepszą ofertę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Na codzien chodze w butach 45, kupiłem Sidi B-2 w rozmiarze 45 i są dokładnie takie jak być powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 A tak btw to mam nadzieje że ten kolor butów będzie się jakoś zgrywał z resztą(fotka w galerii) pomimo czerwonych wstawek Widzę że mamy to samo kombi :lol: Z tym że ja zamiast niebieskiego mam srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ja parę dni temu mierzyłem te buty (też jestem na etapie zakupów :) ). Normalnie noszę rozmiar 43 ale w tych butach o tym rozmiarze było trochę przyciasno. A w rozmiarze 44 było w sam raz. Więc myślę, że lepiej wziąć 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 podjedz do sklepu , przymierz taki sam model jaki chcesz kupic i wtedy zamawiaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Witam! Noszę rozmiar 43. Ale buty kupiłem 44. Rozmiar 43 był trochę za ciasny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ogolnie mam 44 w Sidi tez 44... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 buciki mam za 800 i przesyłka po stronie sprzedawcy' date=' top dobra cena czy macie lepszą ofertę ?[/quote'] To dobra cena, taniej nie dam rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Buciki(nr45) do mnie doszły już w sobote,i stwierdzam że to naprawde dobrze wydane 8 stówek. Jeśli ktoś ma zamiar kupić vertigo lub inny model to polecam sklep w którym sam się zaopatrywałem http://www.jotte.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi