Logum Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 A wiec tak dzis sobie wyciągnolem motorek z gazazu no i jade pojezdzilem se po miescie wracam do domu (to był moj 2 raz w tym sezonie) i i na drodze lód zwolnilem jak sie tylo dalo i nagle uślizg przedniego kola w koleine i trach leze w prawdzie polamalem tylko kierunak naszczęście ale chcialem sie pochwalić pierwszą glebą;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 gleba czai sie gdzieś na kazdego więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 no to gratulacje! Wiesz ,kiedys musi byc ten pierwszy raz :( Kazda nastepna nie bedzie dla Ciebie tyle znaczyla co ta pierwsza :)A swoj droga tylko utwiedzam sie w przekoaniu, ze jeszcze za wczesnie by jezdzic moto ... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logum Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 nomtroche wczesnie ale ja juz nie dalem rady :) czekam na wiosne a jej jak na zlosc niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 no właśnie , chyba my wszyscy tutaj mamy już dość sniegu - moje gratulację za odwagę - ja jeszcze czekam (mogę mieć mniej szczęścia niż Logum i stracić nie tylko kierunek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 "Prawo jazdy, dowód rejestracyjny i ubezpieczenie proszę" i juz leżysz na ameno. Eh, zmadrzej chociaz pod tym względem. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=41783 To tak gdyby ktoś nie wiedział o czym Greedo mówi 8) Poza tym: nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logum Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 aj czepiacie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 No ja też jestem w tej sytuacji (pierwsze moto, czekam na rejestrację do 1 maja). Ale jak dla mnie jeszcze jest za zimno, za ślisko i można wpaść w ręce 'stróżów prawa'. Najwyżej jak szybko zrobi się ciepło (ciekawe kiedy?) to porobię sobie 'ósemki' pod blokiem :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 kurde to chyba pierwsza gleba w tym sezonie 2006 :? mam nadzieje ze ostatnia...pozdrawiam i współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 no właśnie ' date=' chyba my wszyscy tutaj mamy już dość sniegu[/quote']nie tylko tutaj :cry: już wszyscy w tym kraju mają dość tej okropnej zimy, nie tylko motocykliści. ja już po prostu mam coraz mniej sił psychicznych, już nie potrafię czekać na wiosnę, ja już jej rozpaczliwie potrzebuję!aj czepiacie sietak, bo jest o co. Zachowuj sie chłopie jak przystało na 18-latka i zacznij rozsądnie myśleć i mieć trochę poważniejsze podejście do życia. pomysl, co by byo, gdybyś złapał ten uślizg i motocykl sunąłby i uderzył w jakiś samochód (jadący lub stojący)... koleś wezwałby policję a ty przez co najmniej 2 lata byś jeszcze nie pojeździł tym motocyklem, bo byś miał zakaz robienia prawa jazdy co najmniej na taki okres. Takie podejście nazywa się czasem wyobraźnią. Życzę Ci jak najlepiej, ale obyś nie okazał się kolejną statystyką potwierdzającą moje zdanie, że zbyt duży motocykl jako pierwszy, na dodatek zbyt młodemu motocykliście to poważny błąd.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ... no logum juz nie wyjedzie z garazu, czeka do prawdziwej wiosny, zarej. moto, prawko i w droge dopiero wtedy (sam mi to powiedzial) :( .. cale szczescie ze ten uslizg nie byl taki grozny i tylko straty skonczyly sie na kierunku. Groszek napisal: pomysl' date=' co by byo, gdybyś złapał ten uślizg i motocykl sunąłby i uderzył w jakiś samochód (jadący lub stojący)... [/quote'] I rowniez cale szczescie ze ten uslizg wydazyl sie na osiedlowej, bocznej drodze ( w sumie ze 100 metrow od domu) gdzie na szczescie tylko jeden sasiad jezdzi samochodem i to sporadycznie :D .. a nie na miescie czy ktorejs z glowniejszych publicznych drog.na koniec... ceszyc sie mozna ze to tak sie skonczylo, a nie inaczej. chlopak mial odwage i troche brak rozumu. ale na bledach sie uczymy, ktore jeszcze nie jedan raz popelnimy (ten napewno wydarzyl sie pierwszy i ostatni raz) pozdrawiam PS: wiosna za 6 dni kalendarzowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Nie wiem czy gratulować, czy potępiać :| Szkoda tylko moto :/ Generalnie kazdy ma już dość i by juz pośmigał... :? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Kurna ja klamke złąmałem od sprzęgłą przez poślizg przedniego na lodzie i to obok... domu :? ale co zrobić, człowiek młody i głupi jest...teraz czekam na całkowity roztop :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ja pierdziele nie ruszam sprzeta az wszystko puści.Wole siedzieć na dupsku jeszcze chwile i nie bać sie ze mi lakiernik spierdzieli owiewke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi