LOPIK83 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam Panów POLICJANTÓW!Widze,że temat lekko się zakurzył....To jak z tym spotkankiem?Może tez i rozpoczęciem sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autochton Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Taaak...Chyba jak zwykle na ustaleniach się kończy...Ja wstawiłem maleństwo na serwis, mam za tydzień odebrać i jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Nareszcie jakiś odzew, bo już myślałem,że temat umarł....Moja Policjantka też jest szykowana w tym tygodniu, także później już tylko W DROGE!To jest nas na ten sezon już(tylko....)dwóch...Ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autochton Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Hmmm...Dwóch to też niezły team :)A Łask nie jest tak daleko...Zapraszam na subforum "podróże" i "majówka dla tych co nie moga na wschód"...Może się z nami wybierzesz?A spotkać się trzeba, chętnie wymienię parę uwag z posiadaczami najpiękniejszego moto na Świecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jasne!W końcu co dwie głowy to nie jedna.Majówka zapowiada się bardzo obiecujaco.Jeśli tylko w pracy uda mi się mieć wolne to coś się wykombinuje.A co do najpiękniejszego, to zgadzam się w 100%, chociaż podejrzewam, że akurat na tym forum, niewielu jest entuzjastów 4cylindrowej rzędówki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur25 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam Was wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem kz 1000 LTD i jestem tez zainteresowany takim spotkaniem może dało by się zorganizować takie spotkanie 19 kwietnia w Warszawie - na zlocie motocyklistów. Czekam na Wasze opinie Pozdrowionka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autochton Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Generalnie jestem za.... Tym bardziej, że daleko nie mam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur25 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ok to super to jest nas dwóch ;), ja troszkę daleko ale na pewno postaram się być, jak by się działo innaczej to będę pisać ale jestem na 99,9% pewny ze będę Pozdrowiona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jeśli tylko uda mi sie zamienić w pracy,to ja się też zamelduję.No i 20.04 jest Jasna Góra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam!Ja co prawda nie mam KZ 1000, ale może was tym zainteresuję:http://www.rockers.webd.pl/readarticle.php?article_id=106 Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 profanacja jak dla mnie....:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Czy ktoś wybiera się kawą na Moto Weteran Bazar do Łodzi 10.05? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 A co sądzicie o tym: http://moto.allegro.pl/item371662525_kawas...i_w_polsce.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 A może ktoś lubi Kawasaki Z1000? Po profesjonalnym tuningu, rozwiert na 1327ccm...kupa kasy wtopiona w moto....bajka....http://cgi.ebay.co.uk/KAWASAKI-Z1000R-STRE...1QQcmdZViewItem :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Noo...Nie ma co.Bez dwóch zdań, ktoś zadał sobie trudu przy tym egzemplarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi