LOPIK83 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Znów dzięki za odpowiedź. A w jaki sposób skutecznie ożywić temat,żeby nie zamierał? Jakieś pomysły? Edytowane 13 Czerwca 2009 przez LOPIK83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Mam książkę CLYMER odnośnie serwisowania m.in. Kawasaki KZ 1000 Police. Właśnie wpadła w moje ręce,więc jeśli ktoś chciałby jakieś dane serwisowe to się polecam. Wydanie jest angielsko języczne,dlatego proszę ew. o wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisperer Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam, Jestem nowym nabywcą kz 1000 Police 97' a zarazem nowym ludkiem na forum, więc wypadało by się przedstawić. Szepczyk z Warszawy, :notworthy: kłania się . Pierwsze 100km na moto zrobione. Czas na małe odszykowanie maleństwa Naprawdę rewelacyjne na trasie. Ciężkie ale zwinne. A przede mną walka w ruchu miejskim ...:) Przesiadka z Burgmana na tą kruszynkę to jednak wyzwanie ;) pozdrawiam i czekam na termin zlotu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witamy,witamy, a jakże! Termin zlotu? A zapowiada się takowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Co, nikt tego nie czyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Napiszcie ile Wasze moto spala olieum na 1000 km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Czyta,czyta!!! Przynajmniej ja.... Jakaś propozycja na zakończenie sezonu?Może się uda....? Co do spalania oleju to na pewno jest. Ile?Ciężko powiedzieć. Gdybym miał strzelać to coś ok 150ml,ale należałoby brać na tę ilość poprawkę,bo nie prowadzę rejestru. Chociaż podobno niektóre nie biorą w ogóle-jak zapewniał mnie sprzedający jednego Kawasaki z 2000r Nie wiem ile w tym prawdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo015 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 HEJ Z TEGO CO WIDZE TO BARDZO MAŁO FORUMOWICZOW SIEDZI I CZYTA.SAM DOSC CZESTO JESTEM NA BLOGU ALE TUTAJ ZUPEŁNIE ZAMARLO ZYCIE.CZYZBY NIE BYŁO PASJONATÓW JAZDY KAWAMI POLICE?POZDRAWIAM WSZYSTKICH :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) :D Jaki olej lejecie do silnika ?? pozdrawiam. Edytowane 9 Września 2009 przez ZYGID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Półsyntetyk Motula 10W40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ja jezdrze na półstyntetyku valwoline, bierze mi ze trzy setki, zastanawiam się czy nie przejśc na mineralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ale w związku z braniem oleju,to czymś dodatkowym się to objawia?Tzn,jakieś dymki z wydechu,czy coś takiego?U mnie nic takiego nie ma,tylko np. gdy olej jest w dolnym stanie to i jak gdyby biegi wchodzą głośniej i silnik "twardo" pracuje-takie mam odczucia. To przy jakim przebiegu chcesz przejść na mineralny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ale po co przechodzic na mineralny, zeby pierscienie w tloku ci w rowkach stanely ??? Zmien na inny polsyntetyk SAE 20W50 - silnik powinien go lepiej trawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Dzięki za rade tak zrobie , może mu przejdzie apetyt na olej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A jak nie to będziesz musiał się z tym pogodzić.Wiek i przebieg robią swoje. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi