_Monter_ Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Witajcie forumowicze ;) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=29108Trochę dawno sie nie odzywałem ale miałem swoje powody.Po wyjściu ze szpitala zaczeło sie całe fiku miku.Jak zwykle problem z ubezpieczalnią.Kasę za motocykl wypłacili w kwocie , która mnie zadowoliła.Trudniej z kwotą za moją nogę.Wypłacili mi do tej pory 15 tysięcy i myślą ze to wystarczy lecz sprawa poszła na początku stycznia do sądu wojewódzkiego ponieważ adwokat doradził mi abyśmy ubiegali się o kwote 100 tyś złotych i liczy na to że dostanę około 80 tyś. Następne kłopoty są z ZUSEM. Podważyli moją umowę o pracę i przestali mi wypłacać chorobowe i rechabilitacyjne a co zatym idzie przestałem posiadać pieniądzę na życie(osobiście, bo na całe szczęście sa rodzice i żona prowadząca prywatną firmę.)Nawet rządają zwrotu wypłaconych do grudnia pieniędzy czyli jakieś 3 tyś złotych.Kolejna sprawa w sądzie lecz tym razem pracy.Jest też cos "miłego" ze strony ZUSU-19 marca wysyłają mnie do sanatorium w Augustowie na rechabilitacje.Ale tylko po to bym szybciej wrócił do zrowia i odciązył ich konta. Powrócę do tematu zdrowia, żeby wszystko było jasne.Kule odstawiłem w grudniu, z dużym bólem ale miałem dosyć ich.w okresie od sierpnia do grudnia było kilka chwil, w których sie załamałem.Lekarze stwierdzili ze czeka mnie operacja za 30 tyś zł na ktorą oczywiście nie miałenm kasy i tym podobne zeczy.Jak póżniej sie okazało były to niekompetentne informacje.Obeszło się bez operacji.Moje nieco potrzaskane kolano i połamane kości zrastaja sie dopiero od lutego bo w lutym wyjęto mi jedna ze srub mocujących pręt.Nazywa się to dynamizacją zespolenia.Slowo "dynamizm" nabrało dla mnie nowego, odmiennego znaczenia.A narazie kuśtykam, bo zmusza mnie do tego słaby zrost piszczela i strzałkowej i zwapnienie stawu skokowego. Pomijajac to wszystko tesknie za sprzetem i nie moge sie doczekać dnia w którym kupie cos nowego pojade na przewietrzenie sprzeta i siebie.Strach??Jest , ale...wiecie o co chodzi.Pozdrawiam.P>S> wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów a w szczególnosci dla moderatora(wazelina, nie?). http://www.bikepics.com/pictures/539555/ --- z tej strony oberwałemhttp://www.bikepics.com/pictures/539557/ --- a na tą stronę padłem. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 No miło nam słychać że wraczasz do zdrowia. Za taką sumę co możesz dostać z odszkodowania mozesz sobie kupić nowego tysiąca albo małą kawalerkę w Warszawie. ;) Wiem że i tak te pieniądze nie są warte tego cierpienia, ale zawsze się przydadzą. Więc szybkiego powrotu do zdrowia i na polskie drogi. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Również życzę powrotu do zdrowia i na maszynkę! Póki co nie poddawaj się i walcz o swoje... Kurde, zdrowie kruche jest... Chwila i wszystko się przestawia starsznie w życiu, współczuję problemów!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Wracaj szybko do zdrowia !Czy sprawnosc odzyskasz taka jaka miales przed ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Szybkiego powrotu na drogi ;)3maj sie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Zycze szybkiego i pelnego powrotu do zdrowia i gratuluje odwagi, ze juz teraz mowisz o powrocie na jednoslady! Następne kłopoty są z ZUSEM. Podważyli moją umowę o pracę i przestali mi wypłacać chorobowe i rechabilitacyjne a co zatym idzie przestałem posiadać pieniądzę na życie Aaaa - u nich to normalka. Ostatnio prowadzilismy sprawe kobiecie, ktorej rowniez odmowiono wyplaty. Kobieta zaszla w ciaze i od 3-miesiaca zaczely sie powazne problemy zdrowotne. ZUS przyjal, ze umowa o prace jest fikcyjna, bo przed zwolnieniem pracowala tylko 2-miesiace - wiec jaki pracodawca chcialby faktycznie zatrudnic kobiete w ciazy i to slabego zdrowia 8O . Jak widac ZUS nawet ciezarnych kobiet i malych dzieci nie oszczedza ;) . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Wracaj szybko do zdrowia !Czy sprawnosc odzyskasz taka jaka miales przed ? do całkowitej sprawnosci pewnie powroce , ale napewno roz...ne kolanko da znac o sobie w któryms momencie, tymbarzdiej ze zawodowo zajmuje sie aerobikiem i tańcem...ale jestem dobrej mysli p.s. hurrrra , nawet nie zauważyłem że setny post.... ;) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Szybkiego powrotu do zdrowia i na drogi życzę. A zusem to właśnie taj jest, też kiedyś wylądowałem w sanatorium i po powrocie stwierdzili że już nadaje sie do pracy a tym samym nie kwalifikuje się na pobieranie kasy :P Ps. Sanatarium nie jest takie złe, trochę niszczy wątrobę ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 albo małą kawalerkę w Warszawie Ta' date=' chyba tam u Was na tym Targówku ;) Życzę szybkiego porotu na drogi jak i też do zdrowia. Przy okazji to samo do [b']mati1411[/b], który ma bardzo podobne problemy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 3maj sie bracie i nie trać nadzieji.OGRANICZA NAS TYLKO PSYCHIKA jeśli ją pokonasz to jesteś w domu ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 narazie kuśtykam' date=' bo zmusza mnie do tego słaby zrost piszczela i strzałkowej i zwapnienie stawu skokowego.[/quote'] oj to kiepsko bo staw skokowy jest ważny przy zmianie biegów ;) Zrastaj się szybko i nie popuszczej ubezpieczalni. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Wracaj szybko do zdrowia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal gsxf Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczenia na trasie ;) .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 szybkiego powrotu do zdrowia i na moto :) ps. tłumiki w zygzaku masz z jakiegos pierdopeda? :mrgreen: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Wracaj do zdrowia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi