konrad_pol Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 to ja juz nei wiem co kupic.. :buttrock: ;) :evil: mam okolo 9000zl na motor, potrzebuje dobry ,mocny i z dobry zawieszeniem motor! :evil: (oczywiscie zeby byl maloawaryjny) prosze o pomoc (rok minimum 1999)pozdrwiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 to ja juz nei wiem co kupic.. :buttrock: ;) :evil: mam okolo 9000zl na motor, potrzebuje dobry ,mocny i z dobry zawieszeniem motor! :evil: (oczywiscie zeby byl maloawaryjny) prosze o pomoc (rok minimum 1999)pozdrwiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 kup sobie exc250 tylko że w sezonie 500zł lekką ręką wydasz na benzynę Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Oczywiscie ze to była ironia :buttrock: Kup tak jak wszyscy piszą wyzej jakiegos kdx,rx,wre bo to sa motocykle dosc uniwersalne i umiejące spostac wymogą mody która ostatnio zapanowała na 4um. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a ta wr 1999 to ile ma koni i jaki v max? daje rade w lesie? jak amorki? da sie skakac na wysokosci 1-2 m? 40km, v max to około 120km/h a to wyczynowe enduro więc w lesie czuje sie jak ryba w wodzie, a jeśli chodzi o skoki to ja latałem tak na max 20 metrów bo zawieszenie mam troche przerobione dla motocrossu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 kup sobie exc250 tylko że w sezonie 500zł lekką ręką wydasz na benzynę Wydaje mi się że i te 500zł to zdecydowanie za mało jak na samą benzyne :buttrock: Za pieniądze jakimi dysponujesz czyli te 9000zł można wyrwać na prawde pożądną maszyne ale trzeba również liczyć się z wysokimi kosztami przy eksploatacji a za 500zł to będziesz mógł sobie pozwolić na wymiane uk. napędowego i moze na świece zostanie :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Wydaje mi się że i te 500zł to zdecydowanie za mało jak na samą benzyne Za pieniądze jakimi dysponujesz czyli te 9000zł można wyrwać na prawde pożądną maszyne ale trzeba również liczyć się z wysokimi kosztami przy eksploatacji a za 500zł to będziesz mógł sobie pozwolić na wymiane uk. napędowego i moze na świece zostanie No ale niech nie kupuje sprzeta za 9 tys. Niech kupi za 6-7, jak ma tyle kasiory to niech okolo 1000 zl wyda na ochraniacze i na pozadny kask. A reszte kasy niech odlozy na remonty, czesci wymiennie czy na wahe. Co z tego jak kupi z sobie sprzeta za 9 tys jak bedzie na nim w kasku tornado jezdzil a po kilku miesiacach rzuci w kat bo bedzie brak remont pieca zrobic lub jakas inna powazniejsza awarie za duze pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 jak ma tyle kasiory to niech okolo 1000 zl wyda na ochraniacze i na pozadny kask. Pisał że strój już ma. Ja polecał bym tak jak kolega powyżej. Kup sobie motocykl za mniejsze pieniądze i odłuż więcej kasy na exploatacje, skoro piszesz że strój już masz to jeden problem z głowy. Pogadaj z Adamem o jego WR125 bo to sprzęt dobry na tor jak i do lasu, czyli wychodzi na to że sprosta twoim wymaganiom. Możesz jeszcze zagadać z enduroguyem on ma na sprzedaż Kawe KDX125 świeżo po remoncie, a to także fantastyczny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 kup sobie exc250 tylko że w sezonie 500zł lekką ręką wydasz na benzynę To chyba lekka przesada 250 ma już dużo kucyków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ale ja potrzebuje motor z homologacja wiec wr 125 odpada, a crm 125 jest dobra? (silnik ,moc,zawieszenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ale ja potrzebuje motor z homologacja wiec wr 125 odpada przecież WR ma homlogacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 wre ma homologacje Wr nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 wre ma homologacje Wr nieWR też ma. WR w wersji usa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 konrad_pol jeżeli dasz rade z utrzymaniem takiego motocykla jak WR to ja bym się nie zastanawiał i wziołym od adam87 Ma homologacje tylko podłączyć światła bo są odłoczone i zarejestrować. I terenować, trenować i jeszcze raz trenować. Albo jeździć kto co lubi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 wziołym od adam87 Ma homologacjenie ma homologacji bo to wersja U.S.A ma tylko guzik do gaszenia i nic więcej. po co wprowadzasz ludzi w błąd a ja potem musze to wyjaśniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi