karol1001 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No musze przyznać że byłem pod wrażeniem motobajzlu - dużo ludzi, dużo sprzedających, poza tym super pogoda :crossy: Dawno nie było tak dobrze :crossy: Widać że z sezonu na sezon rynek motocyklowy sie powiększa, fajnie że coś sie rusza w temacie :wink: Wczoraj byłem na piechte, a dzisiaj tylko sobie w czasie przejażdżki zahaczyłem dwa razy :bigrazz: POCHWALCIE SIE ZAKUPAMI :wink: Ja się tylko zgadałem z panem Gadajem o kurs prawka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 POCHWALCIE SIE ZAKUPAMI :icon_razz: no ja już pisałem wczoraj o moim zakupie.... :wink: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=43382 :wink: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mnie sie nie podobaja jeżdżący między ludźmi. We Wrocławiu i Katowicach jest zwykle specjalne miejsce do pojeżdzenia i próbowania motocykli, a tu urządzali slalom między ludźmi. No, ale ogólnie - SUPER! Dostałem dekielek do TDMy!!!! I z rozpędu kupiłem tez prawy, na zapas (tfu, tfu, na psa urok). A znajomych mało, spotkałem Jacę i Tomka Kulika. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzisiaj rano chciałem polecieć sprzętem na bajzel zobaczyć co i jak a tu %^&*%$ !!! akumulator odmówił współpracy (pomimo ładowania) :icon_razz: tak więc wiedziałem, że teraz jade na zakupy - wsiadłem do auta i rura na bazar po akku. Przy okazji kupiłem jeszcze ociaplacz na szyję METRO (tak na zimniejsze dni). Mogę powiedzieć, że jeżeli o mnie chodzi SEZON (zakupów) ROZPOCZĘTY !!!! :wink: Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Byłam dzisiaj na bajzlu i wyszłam zadowolona :icon_razz: Kupiłam to czego mi najbardziej teraz brakowało do jazdy, czyli spodnie motocyklowe. Hein Gericke, letnie, już przetestowane na odcinku koło 90km, baaardzo fajne portki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja też byłem. Z zakupów to rękawice (Modeka) i kołnierz (bo trochę podwiewa pod kask). Pogoda trzeba przyznać była super! No i tym razem nie było problemów z parkowaniem - chociaż dłuższy spacer przez parking trzeba było zaliczyć :-). Chciałem jeszcze kupić taki drobiazg, brelok do kluczy z logo/napisem Kawasaki ale niestety nikt tego nie sprzedawał. Dużo miejsc było jeszcze wolnych, pewnie na czerwcowym wydaniu Mototargu będzie jeszcze większy tłok. A co do pytania "Czego brakowało" to ja bym zmienił wygląd strony http://www.mototarg.pl - jest nieciekawa i do tego nieaktualna (w dziale "Aktualności" ciągle zapraszają na wydanie z 5 lutego 2006 choć mamy już za sobą wydanie 1-2 kwietnia 2006 :-). Tam też możnaby zamieścić linki do stron lub przynajmniej adresy firm, które były na Mototargu - czasem potrzeba coś kupić w przerwie między jednym a drugim wydaniem i przychodzi szukać samemu, a tak byłoby łatwiej. Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez komalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Brakuje czystych i wyposażioych w wodę oraz mydło kibli, opsss... sanitariatów.Powinien zostać wprowadzony bezwzględny zakaz jazdy na terenie giełdy. Można zgasić silnik i wepchać sprzęta te kilkadziesiąt metrów. Nikomu to nie zaszkodzi a zwiedzający będę mogli spokojnie chodzi alejkami bez obawy o rozjechanie. Chciałem kupic buty dla pasażerki. Rozmiar typowy 37. Normale, turystyczne buty bez zbędnych "wodotrysków". Niestety po skrupulatnym sprawdzeniu nic ciekawego nie znalazłem. Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Avalon Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mi tam brakuje jednej podstawowej Rzeczy można by wręczać taką ulotkę wraz z biletem KUPUJĄC NOWĄ OŚMIOLETNIĄ OPONĘ JESTEŚ SAMOBÓJCĄ :icon_razz: :wink: :wink: kurcze takiej ilości g....... to ja dawno nie widziałem i tylko mam nadzieję że wszyscy kupujący to coś zdają sobie sprawę z tego co robią i proszę mi nie mówić że opony są drogie kurcze jak nie mam na nowe klocki to nie znaczy że mam kupić używane albo wystrugać sobie je z drewna. Dla mnie próba sprzedaży czegoś takiego to rozbuj w biały dzień oczywiście dopuki będą chętni zjawisko to nie zniknie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja tradycyjnie wszedłem w konflikt z kilkoma ścigantami, którzy próby drogowe przeprowadzali między ludźmi. Krótka wymiana zdań i okazywało się że morale ściganta spadało, gdy uświadomiłem mu że nie wygląda na trzeźwego, a policjanta mogę mieć do pomocy w ciągu minuty.Chamstwu i dresiarstwu trzeba przeciwstawiać się siłom i kulturom osobistom. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Paru takich gości jak Tomek i było by bezpieczniej na mototargu. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tak - z bezpieczeństwem to trochę krucho - a ochrona to tylko od biletów -była. Ja do jadących motocyklem przez bazarek nic nie mam, no bo pchać to trochę ciężko np GoldWinga :smile: - ale tych co sie wygłupiali to przydało by się utemperować - po południu ok g 17 -18 w sobotę widziałem jak trzech czy czterech gości stawiało swoje ŚcIgAcZE na Gumę między ludźmi. no KURRR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 wracając do tematu.. . nie mogłem nigdzie znaleźć np. gmoli do Kawasaki ER-5...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi