ptasiorr Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Najlepiej kupić urzywkę(tak jak już koledzt wspominają) i poszaleć nią :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Heh ja musze dojezdzac' date=' bo boje sie jechac po moscie, gdzie nie ma polowy desek, a poboczem gonic to od razu policja mnie moze zatrzymac bo stwierdzi, ze chyba jestem nie normalny ;)[/quote'] skomentuje:jak sie boisz po moscie to przejedz po rzeczce :) a co do pobocza to jak widzisz policje to po prostu zwolnij do 20 i prawie zawsze nic nie robia... do mnie raz tylko cos mowili ale dodalem gazu i ich juz nie slyszalem(tego nie polecam jak nie ma w poblizu lasu :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 a co do pobocza to jak widzisz policje to po prostu zwolnij do 20 i prawie zawsze nic nie robia... Dokładnie, policja raczej o nic sie nie przyczepi jeśli jedziesz spokojnie bokiem drogi. Ja dwa sezony śmigałem po "mieście" bez tablic, bez świateł i policje mijałem często i nigdy nawet nie zwrócili na mnie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 prawda prawdą ale uciekać nie polecam chyba że łąki i lasy na horyzącie Powoli sie ich jakoś mnie!! :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Witam.Jestem w posiadaniu nowych Mitasów Cross i mam pytanie czy policja może się do mnie "sadzić" że jeżdze takimi oponami po asfalcie :arrow: :?: :?: :?: :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 e jak przeglad przechodze na kostce i sie nie czepia psiarnia tez mi nie zwrocila uwagi (nawet ci co najbardzie jsie czepiaja wszystkich i wszystkiego) wiec watpliwe ;) chociaz na Dunlopie jest napis not for higway use :) :) :roll: :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Jeżdże w większosci w terenie czasami dojazdy robie troche po asfalcie. No na każde przejechane 100km okolo 5 jest po asfalcie. Z tylu mam mitas C10 i jestem bardzo zadowolony zrobilem na niej z 1500km i jest w bdb stanie wiadomo dt niema takie mocy zeby ja pokiereszowac ale jest ok. Z przodu mam Tez mitasa ale niepamiętam symbolu i szczeze przyznam że jest baeznadziejna po jezdzie po asfalcie kostki jakby urywały sie wpół przy ostrzejszym hamowaniu pada w poslizg no poprostu nienadaje sie na asfalt. Po tych 1500km w terenie i troche asfalcie opona jest w kiepskim stanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Tez mitasa ale niepamiętam symbolu C13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi