razor240391 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Chodziło mi o to jak ją w ogóle przestawic. Edytowane 21 Listopada 2009 przez razor240391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 AAA :biggrin: to nie pomoge Ci bo niepamiętam. Poczkaj na Radka to Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Luzujesz nakrętke pod lampą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor240391 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Dzięki. Pierwszy raz się spotkałem z takim ustawianiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid991 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Mam MZ ts 250 6V . Na włączonym zapłonie gdy styki przerywacza są rozwarte miernik pokazuje 5.9 V a gdy przekręcę wałem tak aby styki przerywacza się zeszły miernik pokazuje 3.4 V. Czy tak powinno być ?? MZ odpala, jeździ wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Nie wiem czy tka powinno być ale zapewne chodzi Ci o to czy jest dobre ładowanie ? Bo za bardzo nie rozumiem co chcesz przez to powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 nie no jakie ładowanie na zgaszonym silniku? nigdy tam miernika nie pchałem, ale zdaje się ze tak powinno być. :biggrin: pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid991 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ok Dzięki . Ale skoro wszystko działa to chyba tak powinno być ale dla pewności chciałbym aby ktoś u siebie sprawdził i napisał czy ma tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jesli akumulator ma 6V tak jak piszesz wyżej to tak powinno być, skoro masz wszystko ok to nie wnikaj tak w elektryke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid991 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Akumulator mam 6V. Chciałem się tylko upewnić czy tak ma być . Bo nie chciałbym żeby motor mi zgasł podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Który masz rok tej TS tak z ciekawości pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid991 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 niestety nie wiem bo kupiłem ją bez papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 to na tabliczne znamionowej powinno pisać.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid991 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 na tabliczce mam takie numery 3630637 które cyfry oznaczają rok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Powinien być wybity rok osobno. coś w okolicy 1980 roku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi