gorgo9 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Siemanko znacie jakies na miary na kogos kto zajmuje sie sprzedaza dobrych jakosciowo tlokow do mz-etek ??? Zeby byly naprawe dobre nie jakies tajwany ! :banghead: Tureckie badz niemieckie stop ak20 nominalu potrzebuje ! :D:D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Almot produkuje tłoki do MZ z 2 rodzajów stopów AK 12 i AK 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ale to pewnie polskie są wiec troche kicha ;/ Kazy wie jakie te polskie sa wytrzymale ... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 no niewiem...czy takie kicha;] ja tam krece po czerwonym polu które zaczyna sie przy 5500obr;) i jakos MZ śmiga. Napewno lepsze niz niemieckie podróby robione z klamek :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ETZ 251 - problem z kopniakiem. Kopałem w celu odpalenia maszyny, po kilku kopniakach coś tak jakby pękło i jak kopię to nie ma żadnego oporu... tłok się nie rusza, a kopek wraca z powrotem do góry, czyli sprężyna jest ok.. co mogło się stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a polksiezyc patrzyles? moze sie zeby powylamywaly. Tak czy tak to musisz to rozkrecic, popatrzec. I sie okaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ETZ 251 - problem z kopniakiem. Kopałem w celu odpalenia maszyny, po kilku kopniakach coś tak jakby pękło i jak kopię to nie ma żadnego oporu... tłok się nie rusza, a kopek wraca z powrotem do góry, czyli sprężyna jest ok.. co mogło się stać? Sprzeglo sie obrocilo na stozku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Już naprawione dzięki pomocy użytkownika SOVIETVW z MZ Klubu. Wystarczyło poklepać młotkiem po kopniaku i zaskoczyło ;d jak to mówią "bez młota to nima robota" ;d Dziękuję za rady Edytowane 31 Stycznia 2008 przez Dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skate Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam mam pytanko ile oleju wchodzi do skrzyni biegów w MZ ETZ 250 szukałem korde i nie mogłem znaleśc dopiero poznaje MZ nie dawno zakupiłem :smile: pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 wg. Jezdze motocyklem MZ ETZ 250/251 - 900ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Wchodzi pół litra.Hipol 15. Panowie ja mam takie pytanko czy da sie i czy to trudne włozyc silnik z MZ 250 do np ramy z wsk-i albo do jakiejs ramy od crossa? Chce mtocykl do terenu a niestac mnie na Enduro czy Crossa,wiec pomyslałem o takim czyms,co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skate Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ok dzieki za informacje co do ilości oleju w skrzyni :eek: a co do tego czy można wstawic silnik od MZ 250 do ramy do wsk pewnie sie da dla chcącego nic trudnego trzeba było by sie troszke pogrzebac pospawac tu przyciąc i bedzie ok.A mam pytanko dzis wymieniałem olej w swojej MZ 250 odkrecam śrube od spuszczania oleju patrze a do niej sa przyłapane przyciągniete takie igiełki (jakby łożysko igiełkowe ) 8 szt nie mam pojecia co mogło sie posypac czy mam jeździc czy rozbierac silnik ?? MZ chodzi nic nie dzwoni biegi wchodza nie qmam od czego to moze byc :) POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wchodzi pół litra.Hipol 15. Panowie ja mam takie pytanko czy da sie i czy to trudne włozyc silnik z MZ 250 do np ramy z wsk-i albo do jakiejs ramy od crossa? Chce mtocykl do terenu a niestac mnie na Enduro czy Crossa,wiec pomyslałem o takim czyms,co o tym sądzicie? Oczywiscie ze sie da :icon_mrgreen: Nie wiem jak do wsk ale lepiej kupic rame o cz cross ;) Dobra dosc mocna rama w sam raz pod silnik z etki :bigrazz: Nie sa drogie od 250-600 zl kupisz :)Tylko dorobisz mocowanie na silnik dodatkowe bo widomo nie bedzie na tej pouszce co normalnie bo go zgubisz gdzies w lesie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No mysle ze cos takiego da sie zrobic,ale chciałem sie upewnic.A jak by ktos był zainteresowany to mam na sprzedaz MZ ETZ 150,w db stanie,z papierem ale niezarejestrowana,cena 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wchodzi pół litra.Hipol 15. Panowie ja mam takie pytanko czy da sie i czy to trudne włozyc silnik z MZ 250 do np ramy z wsk-i albo do jakiejs ramy od crossa? Chce mtocykl do terenu a niestac mnie na Enduro czy Crossa,wiec pomyslałem o takim czyms,co o tym sądzicie? po co zaraz do innej ramy :icon_mrgreen: http://img529.imageshack.us/my.php?image=pict3471mhw8.jpg skate jesli to igielki z łozysko to może to być ze skrzyni. pod jedna zebatką są wlasnie takie igiełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi