Mosue Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 mam problem z kierunkami w mz251 a mianowicie na wolnych obrotach dzialaja normalnie ale gdy daje wiecej gazu zaczynaja wariowac..... co jest tego przyczyna??Opisz dokladnie co masz na mysli mowiac "Wariuja" bo to pojecie wzgledne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 przerywacz kierunkowskazów najpewniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Opisz dokladnie co masz na mysli mowiac "Wariuja" bo to pojecie wzgledne.'wariuja' tzn szybkosc migania jest proporcjonalna do wzrostu obrotow...a ten nowy co kupilem to mechaniczny bo nie wiedzialem ze istnieje jeszcze elektroniczny... no coz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 witam,mam pytanie,musze zregenerowac swoja pompke hamulcowa w swojej MZ,przegladajac allegro natrfiłem na cos takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80355384 i cos takiegohttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=...m=80334621,ceny nie sa wygórowane,mozna by powiedziec że niskie,zakładał ktos może taka pompke do Mz,jak myslicie zda egzamin taka przekładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 'wariuja' tzn szybkosc migania jest proporcjonalna do wzrostu obrotow... a ten nowy co kupilem to mechaniczny bo nie wiedzialem ze istnieje jeszcze elektroniczny... no coz....Mozesz miec problemy z ladowaniem. Najlepiej jak kupisz sobie elektronika. Raz na zawsze swiety spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dulek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mozesz miec problemy z ladowaniem. Najlepiej jak kupisz sobie elektronika. Raz na zawsze swiety spokoj. bylem dzisiaj w sklepie... mowie ze chce przerywacz elektroniczny... a koles mówi jaki, to ja ze do MZ.. a on na to ze nie wie jaki tam pasuje... hmmmoze ktos mi powie co mam mu powiedziec, jakis symbol czy oznaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Przerywacz elektroniczny od fiata 126p :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 dokladnie,od maluszka pasuje,a wyglada hmm,czarna kostka z trzema wyjsciami na przewody tak jak w mechanicznym...W mechanicznym sa dwa wejscia na przewody... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOVIETVW Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 do 3 trzeba podlaczyc mase... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 W oryginale były 3 wejścia , w tych nowszych mechanicznych są 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOVIETVW Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 moja eta jest z 90 roku i mam oryginalny mechaniczny perzerywacz,ale teraz juz sam zgłupialem ile ma wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Temat znowu wraca jako przyklejony. Tak więc, wiele rzeczy o MZ piszcie tutaj. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ma eta z 90r ma dwa wyjscia na 1000000000000% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qvertz Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Jak wybić "miski" na kulki z główki ramy jawki 50? Da się jakoś, czy prasa tylko? Wielki Pan moderator Filu stwierdził, że jest to pytanie do tego tematu (zamknął mój), więc zadaję je tu. Brawo za dokładne czytanie- chodzi o jawkę. ;) Więcej takich "cwaniaków", a forum będzie cudowne. Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 hehe o lol :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi