puchaty Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dzięki za odpowiedź mam jeszcze jedno pytanie czym się różni xl od xlr ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 mam jeszcze jedno pytanie czy można kupić satrsze enduro z lat 80-90 chodzi mi właśnie głównie o honde 125 4t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Tutaj możesz zobaczyć jak wygląda poprzednia wersja xlr125r czyli xl125s. http://motoallegro.pl/show_item.php?item=127414121 XLR jest wyższe, ma pojedyńczy amor z tyłu, pozatym jest sporo cięższa, ale ta bardziej mi się podoba.Silniki są te same, osiagi podobne. ps. jak można napisać, że stan tego sprzęta jest bardzo dobry ;) Edytowane 20 Września 2006 przez dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Dzięki za odpowiedż co do tej Hondy xl 125 moim zdaniem to ona nie jest z 1993 roku http://bikepics.com/honda/xl125/ na tej stronie znajdują się takie hondy to do 1982 produkowano takie hondy z dwoma amortyzatorami . tak mi się zdaje nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Test takiej Hondy był kiedyś w Motocyklu, a dokładnie testował ją Włodzimierz Kwas. Jak bedę miał mozliwość to może zeskanuję i gdzieś Ci to wystawię, oczywiście jak jesteś zainteresowany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Dzięki ponownie za odpowiedź jestem zainteresownay najlepiej jakbyś wystawił ten test na forum może przydać się innm użytkownikom pozdro. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wejdź na dario.krakof.com Tam masz umieszczone skany. Przepraszam za wielkość plików, ale nie mam czasu pobawić się z nimi.Miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Witam chcem własnie kupic HONDE XLR 125 2000rok i mam pytanie czy jest taki rocznik czy to niejest wałek ile gdzies pali taka honda i czy jest dobra w terenie i najwazniejsze v/max :icon_mrgreen: z gory thx i zapodajcie jak amcie jakeis fajne filmiki i fotki xlr 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dziwne pytanka... Rocznik 2000 to raczej walek nie bedzie. Zeby sie przekonac to trzeba podjechac i obejrzec... taka honda pali bardzo malo to to 4t wiec po DT bedzie wiecej kasy w kieszeni :buttrock: Co do Vmaxa to kup sobie scigacza i tam sprawdzaj :icon_mrgreen: W tym moto duzo nie pojedzie bo 4t maja mniej mocy. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koldun1 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam, tez posiadam ten cudowny motor. Jezdzi nim sie naprawde fajnie. a moze zna kots adres sklepu gdzi mozna kupic jakis tlumik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 W końcu po długich poszukiwaniach znalazłem na necie manuala do Hondy XLR125R.!!!!Wrzuciłem go narazie na swój serwerek, także miłego ściągania.Jest to wersja niemiecka i niestety zajmuje aż 200 MB!!! Nie chciało mi się nic robić z tym plikiem , a więc umieściłem go w całości. Linkhttp://dario.krakof.com/XLR125R/book.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareckii Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 WitamWielkie dzięki za ten link z manualem od dłuższego czasu szukałem czegoś takiego Pozdrawiam Mareckii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Spoko, mi to zajeło pół roku.Miłego grzebania w motorku. Wie ktoś może czy można gdzieś dostać filtr powietrza do XLR-a nieoryginalny?Oryginał zakrzyknełi mi w Lublinie w NMR 150 zł, jak nie będzie wyjścia to pewnie będę go musiał za tyle łyknąć. Mam jeszcze pytanko do użytkowników XLR, czy ktoś naprawdę ją odblokował, a jeśli tak to co i jak robił (w miarę dokładny opisik proszę) i jak się sprawuje po zmianach (V-max, spalanie)? Proszę też o wypowiedzenie się w kwestii spalania i V-max sprzęta wszystkich użytkowników Hodziawy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ciezko jest cos nieorginalnego do xlr125 dorwac wiec sadze ze filtra tez nie znajdziesz. Moja zablokowana jedzie okolo 90km/h i spala gora 4 litry na 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Miałem kiedyś taki motorek i był super co prawda po jakimś roku pękł mi kruciec bez powodu! Przejechałem na niej 30000 i nie miałem nigdy problemów z silnikiem. Szczerze - to bardzo trwała taka xlr ale słaba okrutnie (no coś za coś) Tak na prawdę to jest motorek do jazdy do szkoły a nie w teren, chociaż ja go używałem do tego drugiego. Noj niestety w takich warunkach się nie sprawdza w piachu tych parę koni się nie wykopie (nie ma bata!) ale jeśli chodzi o jazdę po lesie czy polnych drogach jest bardzo przyjemna (po co ja to w tym temacie pisze Wy wiecie) A najważniejsze - nie da się na niej nawet małych skoków robić !!! czytałem w którymś poście że ma fajne markowe zawieszenie PRAWDA. Można je nawet mocno na upartego utwardzić ale to nie wiele zmienia. Mi się po prostu rozsypała rama (jestem sadysta i nie ma tu powodów do dumy szkoda :banghead: ) niestety nie mam za wiele jej fotek ale myślę że ta wam się przyda Bo trzeba uważać na tą jej rameczkę Pozdrawiam XLR rządzi :D :biggrin: http://download.yousendit.com/80B08EF521136485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi