Thomaszek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No nie... Pisze przecież, że dzwonił do kolesia i to jest "motor". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 hmm ja też myślałem że to motor.. wyprowadźcie mnie z błędu :buttrock: hehe MuMuś albo motocykl albo motorower.. motorzysto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 To jest jakaś bzdura. ja bym tego nie kupował... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 WitamNiemam zamiaru takiego moto Zarejestrowanego na motorowerer kupować skoro za OC trzeba płacić 400zł i co rok robić przeglądy....widać żę koleś sobie w kulki leci z tym że to motorower ale on myślał że mi to wmówi przez telefon.... :( Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 WitamNiemam zamiaru takiego moto Zarejestrowanego na motorowerer kupować skoro za OC trzeba płacić 400zł i co rok robić przeglądy....widać żę koleś sobie w kulki leci z tym że to motorower ale on myślał że mi to wmówi przez telefon.... :D Pozdrawiam MUMA Eeeee... A kto Wam naopowiadał że 400 zeta OC kosztuje ? Normalnie to kosztuje 100 zeta na rok ! I to w Warszawie gdzie są najwyższe składki ! Mnie to na rok kosztuje co prawda tylko 40 zeta :) Bo przez to że miałem Simsonka zarejstrowanego na siebie od wieku 17 latek, to mi się nazbierała maksymalna zniżka (60%) za bezszkodowość... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Eeeee... A kto Wam naopowiadał że 400 zeta OC kosztuje ? Normalnie to kosztuje 100 zeta na rok ! I to w Warszawie gdzie są najwyższe składki ! Mnie to na rok kosztuje co prawda tylko 40 zeta :) Bo przez to że miałem Simsonka zarejstrowanego na siebie od wieku 17 latek, to mi się nazbierała maksymalna zniżka (60%) za bezszkodowość... :D Ja jak miałem 13 latek, to starszy na mnie przyczpe zarejestrował. hhehe, tylko w urzędzie dziwnie na to patrzyli, mówili, że nie moga, to mój stary do nich, że czemu. to oni nie wiedzieli i w koncu zarejestrowali. :D A teraz jest jeszcze jakoś inaczej, bo ludzie kombinują coś, że współwłaściciele i wtedy sie od razu dostaje zniżke tą co ma ta osoba lepszą... mój kumpel tak zrobił... nie chce mi sie pisac dokładnie jak to polega, bo też nie dokonca wszystko wiem... ;) Ale jak ktoś by wział sobie takie moto, to pisze, ze współwłaściciel, ze swoim stary i od razu ma zniżki takie jak jego ojciec. :P niegłupie, bo zniżki zostają potem.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja jak miałem 13 latek, to starszy na mnie przyczpe zarejestrował. hhehe, tylko w urzędzie dziwnie na to patrzyli, mówili, że nie moga, to mój stary do nich, że czemu. to oni nie wiedzieli i w koncu zarejestrowali. :) A teraz jest jeszcze jakoś inaczej, bo ludzie kombinują coś, że współwłaściciele i wtedy sie od razu dostaje zniżke tą co ma ta osoba lepszą... mój kumpel tak zrobił... nie chce mi sie pisac dokładnie jak to polega, bo też nie dokonca wszystko wiem... :D Ale jak ktoś by wział sobie takie moto, to pisze, ze współwłaściciel, ze swoim stary i od razu ma zniżki takie jak jego ojciec. ;) niegłupie, bo zniżki zostają potem.. :DNie jest zupełnie tak jak napisałeś, bo:po pierwsze - co prawda wysokość składki jest obliczana wg zniżek tego ze współwłaścicieli, który ma większe zniżki, ale ten drugi (zwykle młodzian) na początku nie ma żadnej zniżki, tylko sukcecywnie z roku na rok zbiera je na własne konto;po drugie - nie wiem, czy jest tak we wszystkich ubezpieczalniach, ale teraz już zniżki nie przechodza na współwłaściciela przyczepy, naczepy, czy ciągnika rolniczego. Tylko samochód/motocykl/motorower. Ale ogólnie chyba o to chodziło :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Nie jest zupełnie tak jak napisałeś, bo:po pierwsze - co prawda wysokość składki jest obliczana wg zniżek tego ze współwłaścicieli, który ma większe zniżki, ale ten drugi (zwykle młodzian) na początku nie ma żadnej zniżki, tylko sukcecywnie z roku na rok zbiera je na własne konto;po drugie - nie wiem, czy jest tak we wszystkich ubezpieczalniach, ale teraz już zniżki nie przechodza na współwłaściciela przyczepy, naczepy, czy ciągnika rolniczego. Tylko samochód/motocykl/motorower. Ale ogólnie chyba o to chodziło :-). A nie jest czasem tak, że od razu dostaje tą zniżke i ona mu zostaje??? zreszta nie wiem, nigdy mnie to zbytnio nie interesowało, bo juz mam znizki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Widzieliście ten moto....jest zajefajnyhttp://www.allegro.pl/item101305784__okazj..._na_50cm3_.htmlten moto też jest fajnyhttp://www.allegro.pl/item101309785_krajow..._50_2003r_.htmlPs.Kupie suzuki rg 80prosze o kontakt z propozycjami na PWPozdrawiam MUMA Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Muma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 za przeproszeniem "człowieku" uspokoj sie! Szukaj -jak ktos chce kupic to znajdzie - a od ogloszen jest inny dział! A jesli piszesz -rozumiem - ale bez przesady z czcionka! Soryy... dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A nie jest czasem tak, że od razu dostaje tą zniżke i ona mu zostaje??? zreszta nie wiem, nigdy mnie to zbytnio nie interesowało, bo juz mam znizki....Nie, na pewno tak nie jest. Na mur beton wszędzie trzeba zbierać znizki. I pełna zniżka 60 % jest dopiero po 6-7 latach od początku pierwszego ubezpieczenia zawartego na obu współwłaścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 za przeproszeniem "człowieku" uspokoj sie! Szukaj -jak ktos chce kupic to znajdzie - a od ogloszen jest inny dział! A jesli piszesz -rozumiem - ale bez przesady z czcionka! Soryy... dla innych Chyba już raz go zbanowali... teraz znów SPAMUJE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Chyba już raz go zbanowali... teraz znów SPAMUJE..No cóż. admini na tej stronie nieśpią. należą im sie gratulacje, a muma pewnie zaraz znowu dostanie BANA... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 spam spamem... i ban banem ale to jest dopiero cos :) --> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99810672 2005r zero przebiegu ? hmm interesujace... ogolnie sobie slono liczy za rejestrowanie 125/50 i te roczniki niektore i przebiegi "lekko" podejrzane.. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=100000280 ogólnie to najpier się pośmiałem a później u kresu wytrzymałości psychicznej uderzyłem głową o biurko aż mysz podskoczyła hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi