Magik Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Za szybka na mnie, miałem już kilka sytuacji :flesje: Naszczęście dobre hamulce Mnie wyratowały :( Mniej gazu, więcej treningu i będzie ok. ehh.. btw ciekawe kto napisze 1000 posta w tym temacie ;]pzdr Pewnie Ty albo ja ! haha pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Pewnie Ty albo ja ! haha A właśnie że ja :icon_biggrin: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 SIMEK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ale wiocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 nie pokazałbym sie na takim czymś u siebie w mieście :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ten simek już stoi z pół roku na allegro jak i nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 nikt nie chce go kupić ciekawe dlaczego ?? :icon_question: może z powodu tych wieśniackich głośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 W sam raz do wiejskiego lansu dla dresa, którego nie stać na r1 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Wiesz, wydaje mi się że nawet dres ma choć odrobinę poczucia dobrego smaku, i domyśli się że ten sprzęt to porażka ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 a oto skuter o dość eeee..... nietypowym wyglądzie KLIK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 motor dobry do wszystkiego http://www.allegro.pl/item242491504_cagiva...rbi_senda_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 2700 za takie códo... tylko który rocznik?? podoba mi sie mozna takim poszalec pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M516367 :icon_mrgreen: jak motorower to motorower... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 te cudo juz pojechalo. sprzedalem z drugim silnikiem na czesci. rocznik 90 poremoncie jakies 3000 tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi