D.I.E.G.O. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Markos, ja to nie magik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wiem... :icon_mrgreen: ale myślałem, że Tobie tez tylko te 69 w głowie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No nie tylko 69 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam. Markos, ja to nie magik :icon_mrgreen: Widzisz u tu sie mylisz. No Jawiszon superancki. Tylko tak pewnie w terenie to sobie nie radzi :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=118122949 całkiem Ok hehe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 afjny fajny. Jeszcze troche chromu i wyglądał by super............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 no spoko choperek widzialem go z bliska, kolesie maja jeszcze jednego z silnikiem wsk 125 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No całkiem całkiem.. Można by co prawda jeszcze troche to upiększyć, ale jest nienajgorzej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Widać to taki wiejski tjuning. Dużo trzebaby się jeszcze przy tym nalatać, żeby jakoś to wyglądało. Ale ja już tak mam, z zewnątrz moto musi być perełka. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Fjny fajny, takie coś bym chciał miec w garażu... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 |Ta rama tego chopera to niezły kwadracik :icon_mrgreen::icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) nie motorower, ale fajny :icon_mrgreen:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119188385 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=119188385 łaaał, ma 4 sprawne kierunki. I LAMPE STOPU! Co za tjunink :icon_mrgreen: Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz widzę taką "trajkę" z jawy 350. Moim zdaniem to się nadaje tylko zamiast ciągnika na pole. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja chętnie bym tym pojeził po jakis polnych drogach . Na pole też sie nadaje.........:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz widzę taką "trajkę" z jawy 350. Moim zdaniem to się nadaje tylko zamiast ciągnika na pole. :icon_twisted:Bo ta taczka juz była kilka razy na alegro... :buttrock: wg. mnie glupota... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi