Skocz do zawartości

Fajne motorowery na sprzedaż.Aukcje!

mwichan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a to jest wspaniały drag :icon_razz: :icon_razz:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=115985521

O ja pier**** Szpan na wiosce, laski sikaja i jeszcze te uchwyty na browarki, jeden dla pasażera, a drugi dla kierowcy.. cóż za wspaniały drag... musze to jupic, zaraz sie rejestruje na allegro i biore. takie moto, to marzenie z mojego dzieciństwa... zawsze chciałem draga.... HEHE Za 400 złotych można sie lansowac na wsi. tylko trza uwazac, żeby koło kibla nie postawić, bo smieciara przyjedzie i nam moto zabiora. :)

a to jest wspaniały drag :eek: :crossy:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=115985521

heheh jak zobaczyłem 2 zdjęcie to myslałem że na kierownicy są prędkościomierz i obrotemierz - mówie no no jak on to założył. Patrze na ostatnie a tu puszeczki przyczepione :P :biggrin: :biggrin:

nie no poprostu chyba mu kosmici podpowiedzieli jak zrobić takie monstrum :icon_razz: :icon_razz:

kłaniam się dla wynalazcy- może go Yamaha zatrudni jako jakiegoś projektanta :) :banghead: :banghead:

Podobno według projektu zespołu jj2s (www.jjsdesign.net - chodzi tu wymyślony przez Polaka nowy typ silnika dwusuwowego, który całkowicie wyłączy mieszanie paliwa z olejem - vide Świat Motocykli nr 5/06) mają być budowane silniki czterocylindrowe 500 ccm w układzie "krzyżowym" do motocykli sportowych oraz małe silniki 25 ccm (1-cyl.) i 50 ccm (2-cyl.) do stosowania w motorowerach. Jednak to rozwiązanie to dopiero patenty, dokumentacja i jeden działający prototyp. Tak więc możliwe, ze kiedyś zrobią dwucylindrowy silnik 50ccm.

Ale tutaj od razu widać, że jest coś nie tak! I pewnie stąd tak niska cena.

P.S. Czy ten model ma rozrusznik, czy tylko kopajkę?

Spójrzcie na podnóżki w tym sprzęcie, sa umieszczone w pobliżu główki ramy. Login sprzedawacy Dragoidziki mówi chyba sam za siebie.

Spójrzcie na podnóżki w tym sprzęcie, sa umieszczone w pobliżu główki ramy. Login sprzedawacy Dragoidziki mówi chyba sam za siebie.

upss chyba nie napisałem o tym co trzeba, chodziło mi o "draga"

Zap***ć Gn***a, bo jeszcze ktoś to kupi. :/ I potem będzie problem jak go smerfy złapią i co im pokaże?? wydruk aukcji z allegro, "BO TEN PAN MÓWIŁ: ZE NIE TRZEBA"? Powinien dostać za to Bana od jakiegos admina z Allegro... Allegro mogłoby własciwie współpracować z naszym forum, byśmy im pokazywali jakieś błedy w aukcjach, to może tyle ludzi by sie nie nabierało...