karol0545 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ma ktos z was yamahe rd 80 chłodzona cieczą?? Jesli tak to ile ona pali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=123412354 cała prawda o tuningowych tłumikach do simka ten jest fenomenalny haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jak myślicie co lepiej kupić rd 80 czy dt 80... Kup sobie RG :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam.Wg. mnie DT pali więcej jak jeździsz w terenie i praktycznie ciągle używasz sprzęgła :cool:pozdr. Jeśli uzywasz sprzęgła w terenie to jeżdzisz jak baba. :biggrin: Nie wiem po co uzywać sprzęgła w terenie no jedynie po to żeby zmienić bieg a jeżeli ty go uzywasz to widać chcesz je spalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam.http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M272674Kozacka apka 50 na 250 :biggrin:Chciałbym takową :cool:pozdr. zwyczajny taureg 50 z silnikiem od etz 250 wiejski tuning :cool: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jeśli uzywasz sprzęgła w terenie to jeżdzisz jak baba. :biggrin: Nie wiem po co uzywać sprzęgła w terenie no jedynie po to żeby zmienić bieg a jeżeli ty go uzywasz to widać chcesz je spalić. W terenie nie jeżdziłem na DT, ale wywnioskowałem to z postów na forum. Wiele osób pisała, że w terenie "pali jak głupia" pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Magik pali jak głupia, bo w terenie ostro katujesz sprzęta, dużo mu okręcasz itp.Na szosie pewnie nie jeździsz prawie cały czas z manetką na full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Nie wiem po co uzywać sprzęgła w terenie no jedynie po to żeby zmienić bieg a jeżeli ty go uzywasz to widać chcesz je spalić. widac ze masz o tym tyle pojecia ze szkoda w ogóle to komentowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam No to używa się sprzęgła w terenie nawet lekkim ? (w gre nie wchodzi zmienianie biegów)Ja tam się kłócić nie zamierzam, bo dużego pojęcia o tym nie mam - ale z tego co wiem z forum to DT pali dużo. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 widac ze masz o tym tyle pojecia ze szkoda w ogóle to komentowac :biggrin: Tylko że 15km odemnie jest tor motocrossowy i często tam bywam pi patrze jak ludzue jeżdzą nie tylko na endyro ale również na crossach i oni jakos nie używają sprzegła podczas jazdy no może jedynie do zmiany biegów itd. a więc może oni też się nie znają i nie umieją jeżdzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Damiano, nam chodzi o DT80, a to enduro niezbyt na tor się nadaje. O spalaniu nie chodzi tylko na torze, a "teren" to niekoniecznie tylko tor.Jest też np. las ? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Niegdyś kumpel miał Dt80 i w terenie potrafilo wypic nawet 8literkow przy ostrym katowaniu wiec apetyt ma niezly. Za to w trasie potrafi wziac 4l tylko... Roznie bywa :biggrin: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Rozumiem tylko w tamtej wypowiedzi mówilem ogólnie o jezdzie w teranie i omawaiłem watek jazdy ze sprzęgłem. A jeśli chodzi o spalanie dt podaczas jazdy w teranie chodzi mi o las troche piachu itd to mojemu koledze spala cos kolo 5l co uwazam za średni wynik i mysle że nie jest to aż tak dużo bo moj mbx spali więcej chociaż nie smigam nim w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 5l sredni wynik ? Hmm,tak dla mnie bardzo dobry jak na dt - oczywiscie mowie tutaj o kreceniu do czerwonego na kazdym biegu i tak bez przerwy :biggrin: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Ja odświerzę trochę temat. To jest cudo: http://allegro.pl/item125281492_hulajnoga_...n_sprawdz_.html .Coprawda nie motorower, ale te 105 km/h (taa) to chyba z polisą na miliony i w kartonie z pianką. ;)I ten różowy dres. :) Edytowane 6 Września 2006 przez malys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi