kioRa Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Spokojnie i bez "tych na rowerze" dla mnie owe dziewcze na moto to poprostu wogole nie jest moj typ a o gustach sie nie dyskutuje :/ mam jaki mam i tyle nie bede sie spieral o to czy jest ladna czy "pasztetowa" :P bo to jakas pomylka chyba.A wogole to jest dzial SZKOŁA JADY i juz koniec mego SPAMU!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 juz koniec mego SPAMU!! :P:);) A kto tu mówi o gustach. Twierdze poprostu, że brzydka nie jest. A że plastikowa to już inna para kaloszy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Owszem szkoda' date=' ale jak ja bym mial szlifa to bym sie tak nie cieszyl :P[/quote']Ona się cieszy, bo przez kolejne parę miesięcy będzie się mogła lansować opowiadając o tej glebie ;) Foty z jej udem pewnie też kawał świata okrążyły :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jezu Gitta jak pierwszy raz spojrzałem na twój avatar to myślałem' date=' że Mientos sie pojawił na forum.[/quote'] Jaki mentos? :P Natomiast ja ciebie pomyliłam z Egonem.Cos nicki mi sie poprzestawialy.Chyba dlatego ze dopiero wstalam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Wybrzydzacie i tyle.Niezła jest (dla mnie prawie wszystkie dziewczyny na moto są sexy - takie upodobanie i tyle:P :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jaki mentos? Taki jeden luzak drops czujny jak ważka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Tak sie zastanawiam i nie wiem czego mi szkoda r1 czy tej panny :P ;) :buttrock: :buttrock: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Tak sie zastanawiam i nie wiem czego mi szkoda r1 czy tej panny ty wiesz że ja mam podobny porblem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesbiter Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Wyglada na to ze miala spodnie z "gumowego renifera" bo prawdziwa skora raczej by sie tak nie przetarla http://www.sportbikes.net/forums/showthrea...ad.php?t=305417jak moge zobaczyc reszte zdjec tej laski chyba ze niema wiecej??????????? Tak sie zastanawiam i nie wiem czego mi szkoda r1 czy tej panny :) ;) :) :) :Dmi obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Taki jeden luzak drops czujny jak ważka :) ostatnio olał fora motocyklowe i na allegro cafe robi furore ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Cash Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Heloł! A pomyśleć, że moja druga połówka miała po xj-cie kupić właśnie er wykrzyknik i to w takim szaro-srebrno-czarnym malowaniu... Pewnie po tym zakupie zdjęcia jej szlifów bym wrzucał na forum, całe szczeście dała się przekonac do czegoś bardziej przyjaznego :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesbiter Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No prosze was, przecież to pasztety :mrgreen: Nie ma to jak anorektyczki nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no dobra dobra,ale jak chce sie kawalek swojej dupy na necie pokazac,to wcale nie trzbe zaraz r1 niszczyc:))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 MNIE JAKOŚ BARDZIEJ SZKODA MOTÓRA :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exup Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Szkoda fajnej laski. Z R1 zawsze mozna zrobic streeta ;) i ogien! A laska na plazy moze slabo juz wygladac... Pozostaje lezenie na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi