Kulus Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ehh.. jaka szkoda ze ja sie nie moge z wami spotkac... ale moze w warszawie przynajmniej 22 kwietnia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Proszę pisać do mnie PW z informacją o preferowanej porze wyjazdu, w południe lub wieczorem, oraz o rezerwacji.Opcje są trzy: :arrow: masz rezerwację samodzielnie załatwioną :arrow: miałeś mieć rezerwację załatwioną przeze mnie lub Lolucha :arrow: nie masz rezerwacji, nikt Ci nie załatwiałGrupa emerytalna z przelotową poniżej setki rusza o 12.00Grupa wieczorna rusza o 18.00. Pisać na PW co komu pasuje i jak ma z pokojem, żebym wiedział na czym stoimy.O garaże nie ma się co martwić, bo każdy pokój ma garaż do którego wchodzi sześć-siedem maszyn bez kłopotu. Ja jadę z grupą emerytalną w południe, bo mam zbyt wolny motocykl na ten wyjazd :roll: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja jadę z grupą emerytalną w południe, bo mam zbyt wolny motocykl na ten wyjazd Ja jeszcze nie wiem, ale jak będzie chińszczyzna, to proszę też kogoś o zabranie zestawu narzedzi :-). Co do noclegu - odezwę się na PW Tomek. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Kolega Loluch pytał się mnie jak z dojazdem, wytłumaczyłem mu z pamięci a tutaj napiszę to co dzisiaj widziałem :PByłem tam dzisiaj i dojazd wygląda tak:bezpośrednio z gównej ulicy zjazd w lewo, odcinek "drogi" z betonowych płyt, potem kawałek w miarę równego asfaltu, krawężnik i jesteście w motelu :) Druga opcja to dłuższy kawałek drogi z betonowch płyt i kawałek błota do przejechania (przynajmniej na dzień dzisiejszy jest tam błoto). Jutro się dowiem czy można wcześniej wjechać w osiedle i przez nie się tam dostać. Pozdrowienia i mam nadzieję do zobaczyska 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ja jadę z grupą emerytalną w południe, bo mam zbyt wolny motocykl na ten wyjazd Ja jeszcze nie wiem, ale jak będzie chińszczyzna, to proszę też kogoś o zabranie zestawu narzedzi :-). Co do noclegu - odezwę się na PW Tomek. Pozdrojak bym się zdecydował jechać dnieprem to oprócz kluczy to i części zapasowe się zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Weźcie koniecznie jakiś przybornik MaCGyver'a, żeby nikt nie musiał z Wawy jechać z narzędziami, linkami do holowania, itd :P ... nie wiadomo czym moja SV-ka jeszcze zaskoczy. Zakładając, że wszystko pójdzie gładko i pojedziemy do Zamościa :) PozdrowieniaMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Madee. marudzisz po prostu hehe. Pojedziesz normalnie z nowym sprzegłem i będzie git. Wszystko sie da zrobic na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Jak na razie to jest kupa :-(. Spalony regulator napięcia i jeszcze nie zmieniona miska i olej. Ale jakbym jechał, to na pewno bez plecaka... Walcze dalej ze sprzętem, poinformuję Was jeszcze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Jak na razie to jest kupa :-(. Spalony regulator napięcia i jeszcze nie zmieniona miska i olej. Ale jakbym jechał, to na pewno bez plecaka... Walcze dalej ze sprzętem, poinformuję Was jeszcze co i jak. Przestań sie mazać. Masz jeszcze motobajzel w W-wie to dokupisz regulator. W ostateczności słyszałem , że można zastosować od malucha (sprawdź na redmotorz).A miską się nie zasłaniaj bo przy temperaturze na początku kwietnia to sprzęta nie zagotujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Jak nam się nie uda jechać z którąkolwiek grupą (chyba wypadnie mi praca w piatek 07.04 w godzi. 14-22) to jedziemy bladym świtem w sobotę żeby jak najszybciej do wszystkich dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ci którzy nie dostali ode mnie propozycji rezerwacji, lub nie potwierdzili rezerwacji u mnie, proszeni są o samodzielne rezerwowanie pokojów w motelu Korona lub innym przybytku. Z uwagi na fakt że na dwuosobowy pokój przypada garaż na auto, nie ma kłopotu ze wstawieniem maszyn osób nocujących w innym miejscu. Bern ma załatwione łóżko, Koleżanka narzeczona także, Pawła Borutę przygarnie Alicja (jest wolna i elokwentna), wszystko załatwione. Proszę o dalsze pisanie na PW, nawet gdyby odpowiedź miała się powtórzyć, z uwagi na zniknięcie starej skrzynki sprzed reformy forum. Kulik. P.S. Zubilewicz zapowiedział dziś 17 st. na zamojską wyprawę. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 mam taka nieskromna propozycje coby w drodze powrotnej wstąpic do Kazimierza Dolnego - co wy na to? mam taka nieskromna propozycje coby w drodze powrotnej wstąpic do Kazimierza Dolnego - co wy na to? mam taka nieskromna propozycje coby w drodze powrotnej wstąpic do Kazimierza Dolnego - co wy na to? mam taka nieskromna propozycje coby w drodze powrotnej wstąpic do Kazimierza Dolnego - co wy na to? mam taka nieskromna propozycje coby w drodze powrotnej wstąpic do Kazimierza Dolnego - co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Kazimierz Dolny jest nudny. Byłem tam w tym roku. Wjazd na rynek jest ustalony tylko w określonych godzinach... Po co? Szkoda czasu moim zdaniem. Reglera zdobyłem maluchowego (elektronik) "buttrock" ;-). Teraz zamontować, miskę założe w środku nocy w garażu w bloku (nikt się wtedy po nim kręcić nie będzie i nie doniosą na mnie ;-) ). Wymiana oleju i dociągnięcie łożyska w przednim kole - banał ;-). A Ty Galar jedziesz zaprzęgiem, czy XJ'tą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ja niestety odpadam z wyjazdu. Praca...... Przynajmniej będzie kasiora na późniejsze śmiganka :)Udanego wyjazdu także życzę reszcie braci motocyklowej! :rolleyes:Szerokiej drogi i gumowych drzew!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Kazimierz Dolny jest nudny. Byłem tam w tym roku. Wjazd na rynek jest ustalony tylko w określonych godzinach... Po co? ej... nie jest chyba ograniczony godzinami... bywalem tam czesto i o roznych godzinach.... ale nigdy nikt sie mnie nie czepial ze stawiam moto na rynku o jakiejs zlej porze... i policja tez nie czepiala sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi