Pietra Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Witka Ja jade sam, pewnie bede mogl juz kolo poludnia ale pewne to nie jest. Co do bagazy to moge cos zabrac dodatkowo - akurat zamawiam sobie zestaw kufrow GIVI i musze sie z tym calym talatajstwem obyc przed dluzszymi trasami tak wiec bede mial lacznie 130 litrów miejsca :DJak kurna w Matizie heheJa z tego niewiele zajme tak wiec mozecie mnie doladowac EDIT:PSH nie lam sie - ja pol ludzi z tego watku znam z wyjazdu na Bialorus a reszte sie pozna na miejscu - looz Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Witaj wesoła kompanijo :D Bardzo chętnie wezmę udział w tej eskapadzie. Będzie okazja do poznania się niektórymi osobami przed tegorocznymi zlocikami. :arrow: najprawdopodobniej solo :arrow: przelotowa bez znaczenia :arrow: no i grupa popołudniowa ( trza odespać nocke w pracy :mrgreen: ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 A co tam... Akcesuję. :arrow: raczej sam :arrow: Vmax :twisted: :arrow: czas wyjazdu - pewnie popołudniem Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Tomek, czy ten jeden hotel to nam wystarczy? 8O Toż to nie wyjazd łikendowy tylko zlot :mrgreen: To będzie oblężenie Zamościa przez Wielkie Księstwo Warszawskie :twisted: [ Dopisane: 17-03-2006, 20:03 ]Spotykamy się o godzinie 16.00 czy 17.00 ? Chcę poinformować niektórych, że droga, która nas czek będzie trwać około 5 godzin, tak więc im później wyjedziemy tym później dojedziemy. Chciałbym, aby grupa popołudniowa wyjechała najpóźniej o 17.00, a najlepiej o 16.00, będziemy jechać dłużej za dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Zatem poczuwając się do bycia starostą, pytam sie ludzi z pierwszej grupy inwalidzkiej :mrgreen: : O KTÓREJ STARTUJEMY? Ja mam cały dzień wolny, więc przypasuje mi kazda godzina, jednakże również uważam, że im wsześniej - tym lepiej. Już od paru dni składam ofiary w postaci cielat i dziewic w intencji mojej bezawaryjnej poróży ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Ja mam pytanie zasadnicze, bo chyba nie załapałam, o której jedziesz Tomku? Z która grupą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 narazie na trasie na zamosc macie troche fatalny odcinek drogi od wjazdu do lublina do Piask prawie, ale to w sumie parenascie kilometrow mordęgi... niewiem jak dalej trasa na zamosc bo nie mialem okazji jechac w ostatnim czasie... ale po Lublinie uwazajcie zeby nie stracic koła albo zeby bagaż nie spadł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Czy ktoś jedzie jeszcze popołudniu? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Jak siebie znam wyjechałbym w ostatniej kfili i jeszcze sie spooznił :PW związku z tym mam pytanie: Czy loluch rulezz w kwestii akomodacji na miejscu? (w sensie rezerwacji np.)Jakie sa dokladne namiary na ten hotel o ktorym mowa, gdyby ktos sie zdecydowal w ostatniej kfili (oczywiscie, jezeli to mozliwe). Poooki co obecności nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 A ja mam pytanie, jaka jest ta droga? mam nadzieje ze "mało solna" bo odpicowałem troche motocykl i nie chce jechać w błocie. Zapewne też pojade, ile kasy należy na całość szykować? Przelotowa 100 km/h mi pasuje. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Dla tych, co dojadą później podaję adres i telefon: ul. Sikorskiego 7tel/fax: 0-84/639-91-91pod każdym pokojem garaż - w cenie pokoju Co do rezerwacji pytajcie Tomka, powinien być lepiej zorientowany, czy rezerwujemy samemu - myślę że tak, czy jest zklepana większa ilość miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Noż cholera czemu ja dopiero teraz zobaczyłem ten temat?? Zapraszam serdecznie do mojej wioski :P Narazie Zamość wygląda paskudnie ale JWP prezio miasta stara się to poprawić, ostatnio walnął np Lodowisko :PWidze że nocujecie w "koronie". Zaraz obok macie plusa i 2 stacje benzynowe, z zaopatrzeniem problemów nie powinno być. Gdybyście potrzebowali przewodnika to: I'm your man jak to Linda śpiewał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Dzięki, wpadnij do nas, zapraszamy :P , będzie okazja się spotkać i poznać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ojej! Ojej! Zamość! 8O :P zazwyczaj nie zaglądam do tego działu, a tu proszę jaka niespodzianka :P przyznaję bez bicia, że nie czytałem całego wątku bo jakoś nie miałem ochoty zgłębiać Waszych planów przejazdu, ale chciałbym się zapytać, czy będzie można przyjechać się z Wami pobujać?? (na dotarciu, ale te 80-90 w mieście chyba wystarczy, zwłaszcza jeżeli chodzi o zamość :P ) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Rano jedzie grupa warszawska. Z racji tego że jedzie w niej ruski parch twoje deklarowane 80-90 jak najbardziej powinno pasować :P. Godziny startu nie ustaliliśmy, bo jeszcze chyba za wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi