wieczny student Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Wyjazd cudów niewidów - Ural w trasie osiągał prędkości 100 plus wyprzedzanie (podobno czasem podchodził pod 130), spalił w drodze do Zamościa 4,7 litra/100... A narzędziownik otwierałem tylko po to by dać klucza 12 by w japonii dokręcić kleme akumulatora :-). Na prawie 700km poszłojakieś 0,7l. oleju. A sam pobyt na miejscu... mmmmhhh bajka! Poznałem ludzi, sma dalszych wypraw, piękne winkielki o zmroku... ech pięknie było :-D !Dzięki ludzie, było bomba!PS: fotki dam wieczorem. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No dobra dobra .. to ja też się odmelduję ..... Dzięki wszystkim, za fajniutkiego zlota ... tylko se jakoś gardziołko zdarłem .. :biggrin: Sorki, że nie pożegnałem się ze Wszystkimi ale o 7 rano to mało kto nie spał....Wracało mi się też w sumie szybko .... o 9:40 byłem już w Baniosze za Górą Kalwiarią.... a dzięki temu, że tak rano to mało katamaranów śmiga po Lubelskiej ... Tomku dzięki za zaproszenie na wyjazd ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) ...PS: fotki dam wieczorem. Czekamy :biggrin: z niecierpliwością... :buttrock: A w Zakręcie to mnie paskudnie oszukaliście :buttrock: Czekałem chyba ze 20 minut kilkaset metrów dalej na Jet'cie. I nic... A ja myślałem, że Wy zatrzymaliście się tylko po to, aby zatankować... :biggrin: :evil: Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jestem :-) (już dawno). Droga bardzo fajna, mały ruch, udało się jeszcze przed deszczem. Pozdro, Paweł PS. Dawać te foty :-) (tylko najlepiej w formie linka do zewnętrzanego źródła, nie wklejajcie ich w temat, bo się coponiekórym długo otwiera i potem zamieszanie jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja-Toudi Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No to i ja sie odmeldowywuje :buttrock: Wszystkim bardzo dziekuje a w szczegolnosci Radkowi :biggrin: gdyz wlasnie dzieki niemu dojechalam na motocyklu a nie pks-em :evil: o rany jestem pod wrazeniem wyjazdu i przez to juz sama nie wiem co napisac.. ale na pewno byl to zlot pierwsza klasa :biggrin: a i kielbaska nad zegrzem baaardzo smaczna :buttrock: A jeszcze jedno mam pomysl aby zgrac wszystkie fotki i filmy na plytki ktore oczywiscie dostana wszyscy ktorzy beda chcieli :smile: co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 A w Zakręcie to mnie paskudnie oszukaliście :buttrock: Czekałem chyba ze 20 minut kilkaset metrów dalej na Jet'cie. I nic... A ja myślałem, że Wy zatrzymaliście się tylko po to, aby zatankować... :buttrock: :biggrin: :biggrin: :evil: :smile: Było tak:- raz, dwa, trzy... jednego brakuje!- kogo?przerwa, wszyscy myślą....- JACKA!- aaa, ja go widziałem, nie wyrobił się na hamowaniu i pojechał już sam do domu. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Bo ja mam terenowy motur i na płaskim nie hamuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Yaco, ale wpominalismy Cie na BP ;-)tylko byłem przekonany ze pognałes do domu, widziałem ze nie wyhamowałes :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 chyba mijalem ktoras z grup powrotnych..jakies 10km od lublina ok.11:30 na trasie chelmskiej. jechalem czerwono-czarna cebra z plecakiem i plecaczkiem do krasnego stawu cisnelismy.pogoda zajebista tylko wiatr nieprzyjemny od zachodu i trzebabylo sie pochylac.pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 hehe było sympatycznie, nawet deszczyk pod koniec ;-)wszystkim dziekuje za miły pobyt, no i pokojowe pisenki ;-) "Maryś nasza Maryś tankuje ixjotejak nie zatankuje pójdzie na piechote Oj dana oj danaoj dana oj danajak nie zatankuje pójdzie na piechote W gieesie Kulikasprzęgło wyślizganepanienki w Zamościusą oczarowane Oj dana oj danaoj dana oj danapanienki w Zamościusą oczarowane" :biggrin: :buttrock: To i ja mam dalszą część naszej ballady o współlokatorach: Zbyszek, nasz Magisterdo Warszawy prujez tyłu siedzi Jadziaplecy mu masuje Jadzia vel Alicjana swój motór zbierabo poznała JAZDĘz kanapy Fazera Ogromnie dziękuję wszystkim za wspaniałą wyprawę! Dla mnie był to debiut wyjazdowy, bo na swojej xjocie jeżdżę dopiero tydzień. Dzięki temu niedoświadczeniu przysporzyłam współpodróżnikom dodatkowych atrakcji - Resor, Loluch - dzięki za pomoc w zdobyciu wachy! :buttrock: Ostatecznie udało mi się dojechać tam i z powrotem, zaliczając na ostatnim odcinku mokrą wiosenną pogodę. Głowę jeszcze mam pełną wrażeń, chętnie zobaczę fotki, a już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu na podbój Torunia! Najlepiej w takim samym składzie i z tymi samymi współlokatorami :evil: Magistrze, czekamy z Jadzią i Tomkiem na Twoją wersję piersi. Z kurczaka oczywiście. Pozdrawiam całą ekipę i oczywiście wielkie ukłony dla organizatora Komandira Kulika! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nie zagladalem ta ten dzial :buttrock: a szkoda, dopiero dzis sie zorentowalem ze to wy odwiedziliscie moje miasteczko... widzac po postach wyprawa sie udala i ciesze sie, z kims nawet rozmawialem w motelu tylko nie wiem z kim -dwie dziewczyny przyszly po cytryne :biggrin: przyznac sie kto to byl, i jeszcze tylko taka moja mysl ... przy organizowaniu podobnej wyprawy moze wartoby bylo sprawdzic czy jest ktos z docelowego miastka na forum i napisac do niego :buttrock: na PW napewno pomoglbym wam dosc duzo w motelu z rezerwacja bo znam dobrze wlascicieli.. no ale i tak jest super ze wszystko sie udalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Oczywiście melduje swój powrót ,który miał miejsce o 12.00 kiedy to wprowadziłem Bandziora do garażu.SUCHUTKIEGO BANDZIORA :biggrin: Tempo mieliśmi iście wyścigowe mimo ,że przed wyjazdem pewna niewiasta twierdziła ,że 100 nie przekroczy :buttrock: . W efekcie cieliśmy non stop 130-150. :biggrin: Dojechaliśmy w słonku i na luzaku. :evil: Wszystkim bardzo dziękuje za wspólny wypad.Niezapomniane chwile i te WINKLE :smile: o zachodzie słońca :biggrin: .Bardzo ciekawe wieczorne rozmowy o .....upuszczaniu ciśnienia :buttrock: no i w ogóle takie tam....Oczekuje kolejnego tak udanego weekendu. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ale i tak gwoździem wypadu była piżama w kotki (dla niektórych ufo) jednej Pani. Ta to miała branie. Wszyscy przychoodzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ja też już jestem, choć do Wawy dojechałem o 16.00 to zdążyłem zmoknąć jak gnój :buttrock: . Po drodze prowadziłem nierówną walkę z wiatrem, kilka razy mało nie zdmuchnęło mnie z drogi, brrr. Ale nie o tym, DZIĘKI wszystkim, którzy tam byli, za najlepsze chwile, poznać Was osobiście to zaszczyt :buttrock: i kupa radochy :biggrin: . Trza to będzie powtórzyć. Właśnie odzyskałem głos :evil: , a karaoke było wypas :biggrin: i ZDJĘCIA ! dawajcie zdjęcia! Jak by ktoś zgrywał na płytkę to ja się piszę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Resor, Loluch - dzięki za pomoc w zdobyciu wachy! :biggrin: Nie ma sprawy. Polecam się na przyszłość. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi