loluch Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Oficjalnej optymalizacji jeszcze nie ma, sam nie wiem kto, z kim, i ile. Część już pewnie wie, pozostali będą się układać w pokojach na miejscu. Tomek powinien przynajmniej orientacyjnie wiedzieć ile osób będzie. Zaklepanych jest 20 pokoi, co dalej, jeszcze sam nie wiem :flesje: , nie mogę Tomka utrafić na placu manewrowym :banghead: czekam do niedzieli, wtedy wieczorem postaramy się podać coś konkretniej, prawda Kamandir ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Bandzior Nie rób jaj - jedź w piątek se tak chciałbym, ale samolot nie chce lądować wcześniej jak o 21 w piątek właśnie... ;-)))) wyjściem jest jazda w nocy, ale: 1 sam2 zimno3 nie znam dobrze trasy ...więc jak dojadę to będzie 2 w nocy i se nie pogadamy (bo będziecie już spali, a jak nie to na pewno będziecie w innej bajce ;-)) :icon_razz: :banghead: ...a co do lokum, to wezmę śpiworek i zobaczymy na miejscu...na pewno coś się znajdzie - może być pod stołem ;-))) Edytowane 30 Marca 2006 przez mla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Nie bardzo wiem jak jest z wolnymi miejscami, jeśli macie jakież nadwyżki to dajcie znać, mogę spać w pokoju, grupa zdecydowanie popołudniowa , a nawet wieczorna , trudno mogę jechać sam. Tylko,żeby nie lało (chociaż to jakoś przeżyję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 ktos tam spał?trzeba brac spiwory? reczniki itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Czy osoby jadące w "porannej watasze" mają jakotakie obycie z zasadami jazdy W GRUPIE? Edytowane 30 Marca 2006 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Czy osoby jadące w "porannej watasze" mają jakotakie obycie z zasadami jazdy W GRUPIE? Ja mam gigantycznie.... :icon_razz: Zrobiłam prawko właściwie zimą, sezon rozpoczęłam ledwo co, przejechałam może ze 300km i do wyjazdu zrobie _może_ drugie tyle i po tych kilku przejechanych km mam obycie z jazdą w grupie... Mam jako plecaczek mam, może być? :banghead: A o co chodzi? Robimy jakąś jazdę próbną? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Nie... Podczas jazdy do Borek nagle okazało się że "ktoś" w "którejś" grupie stwarzał zagrożenie nie trzymając szyku, jadąc w nieodpowiedniej odległości... Ogólnie gorzej niż lepiej. Dlatego wartoby się spytać ludzisk, i jak będzie potrzeba poprosimy Tomka o mini wykład na temat jazdy w grupie na łamach naszego skromnego tematu :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Lista osób dla których pokoje sa zaklepane przeze mnie i Lolucha:MaryśPaweł BorutaMadeeAlicja vel JadziaBernKasia BernowaYacoRosiuRosiowa KobitaLoluchRebelPaszaWieczny Student vel V-ce Starosta z prawem wyboru współlokatorkiResor/Mla vel BandziorWojtasikKierownik Piotr Gadaj vel chodząca ofiara feminizmuFxrider AdaśShadokMagisterAlicja jadąca z Pietrą na plecakaRobert PuźAgata PuźRobertoJa vel Kamandir.Daje to 24 osoby. Osoby pominięte najmocniej przepraszam i proszę o odezwanie się.Zaklepano 24 łóżka. Ja 10, Loluch 10, Alicja vel Jadzia 4. Galar i Robson odpadli, szkoda wielka.Skoro Pietra i Andrzej Gwiazda mają rezerwcje poczynione własnym sumptem, to wszystko gra.Ewentualne wolne łóżko czeka na Natalię Rojek vel kaskadera amatora, specjalnośc taktyka miejska :icon_razz: To na tyle.Kamandir Kulik. P.S. Pościel dają, ręczniki też ale do rąk. Nie wiem jak z sezonem grzewczym w Zamościu. Dlatego proponuję brać śpiwory, mimo że dają pościel. Edytowane 31 Marca 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Tomek. Istnieje juz dosc duze prawdopodobienstwo ze bedziemy jechali w piatek, wiec sie piszemy na nocleg juz w piatek. Licz nas juz od piatku i tak bedizemy wlasnie placili Edytowane 30 Marca 2006 przez Bern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Hurra :icon_razz: Wszystko gra :banghead: Z Alicją przygotowujemy wieczór poezji dla potłuczonych - trwa redagowanie tekstów. Więcej nie powiem, niech to będzie siuprajs. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Konkretyzując wypowiedź komandira Kulika o wieczorze grafomanów: chętni mają za zadanie przygotować próbkę swojego talentu (uwzględniamy też talent wątpliwy) i poczęstować resztę kompanii swoją twórczością :icon_razz:. Będzie miło, jeśli do grafomańskiej uczty przyłączy się ktoś poza Kulikiem. Skład jury chyba oczywisty :banghead:. Jako człowiek-orkiestra, TFUrcom będzie akompaniował Kulik. PozdrófkiJadzia PS jakby nie patrzeć, to właśnie kryje się za wypowiedzią Tomka, a szczególnie za słowami 'przygotowujemy' i 'trwa redagowanie tekstów' :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
visNK Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 ze mną sprawa ma się następująco: suczka w częściach, bo miała tylko przezimować i mieć zmienione szczęki hamulcowe...ale mój drogi kolega się zagalopował i urządza generalny remont włącznie z polerowaniem szyby, bo porysowana :icon_razz:do piątku mój motocykl miał się już zebrać do kupy... ale wczoraj dostałam wieczorem smska treści "zębatka do wymiany"reasumując:nie mam zielonego pojęcia, czy moto będzie gotowe na wyjazd ponieważ moją rolą jest jedynie dokupywanie części i dowożenie sześciopaków piwa :banghead:Wojtasik i Rosiu się na plecaki wypieli, a i ja nie wiem, czy odnalazłabym z powrotem w takiej jeździe przyjemność... tak więc żadnego planu awaryjnego nie posiadam.... czy jadę powiem zapewne w czwartek i koniec końców wpakuję się komuś do łóżka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Wojtasik i Rosiu się na plecaki wypieli, a i ja nie wiem, czy odnalazłabym z powrotem w takiej jeździe przyjemność... tak więc żadnego planu awaryjnego nie posiadam.... ja jade sam, wiec gdybś potrzebowała miejsce plecaczka jest wolne :icon_razz: ps. Tomek, widze siebie na Twojej liście, a dodatkowo dzwoniłem sam to Motelu i rezerwowałem pokój na siebie,i na razie będę ta rezerwacje trzymał, moze sie przyda. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Proponuję skorzystać z propozycji Magistra i wpakować się na jego tylne siodełko.Ma pienknego nófke Fazera, całą noc nie spałem z zazdrosci.Wtedy bedzie weselej, bo widzę że prawie cała ekipa z Grodna spotka się znów w Zamościu.Natka nie pękaj. Magister Cię zawiezie. Co do dalszego wpakowywania się, to ja umywam ręce... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Andrzej To moze z naszych dwóch jedynek zrobimy jedną dwójkę?Będzie taniej o połowę. Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi