toowdie Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Chcąc pokazać swoją pychę i dumę chwalę się:Zdałem prawko na kat B - za pierwszym razem :buttrock: Na A czekam do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 GRATULUJĘ!!! szczególnie tego,że za pierwszym podejściem,bo mi się udało za 4...mimo,że warunki mam pewnie lepsze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Gratuluje...!Ja i A i B zdałem za pierwszym razem. Mam nadzieję, że pójdziesz w moje ślady...! :buttrock:Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ja za pierwszym A i B, a po dwóch latach za pierwszym C :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A,B i C za pierwszym teraz mam nadzieje że E do C tez Moje gratulacje kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Gratulacje za B , sprężaj się z A , bo niedługo wiosna.Szacun za zdanie za pierwszym podejściem. ( chociaż masz gorsze warunki niż Aśka :buttrock: :D ;) )Pozdro - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Chcąc pokazać swoją pychę i dumę chwalę się:Zdałem prawko na kat B - za pierwszym razem :buttrock: Na A czekam do wiosny. GRATULACJE!Mam nadzieje, że nie będziesz wyrabiac dokumentu teraz i poczekasz do wiosny, bo musiałbyś płacić podwójnie, poza tym egzamin na A to prosta sprawa w porównaniu do kategorii B. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merfi Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Jak się już chwalimy no to A,B,C,E,D, też za pierwszym razem Nie ma jak to ten pierwszy raz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Witam, też się dorzucę A za pierwszym, B za czwartym ( egzaminator chciał w ł..ę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 A za 2 B za 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A za 2 B za 2 pewnie dlatego że Cię Suleje szkolili :lol: [ Dopisane: 05-03-2006' date=' 02:08[/i'] ]Chcąc pokazać swoją pychę i dumę chwalę się:Zdałem prawko na kat B - za pierwszym razem :buttrock: Na A czekam do wiosny. Gratuluję tylko nie zapomnij o A.W ilości siła :lol: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A ja też się pochwale A i B za pierwszym :buttrock: Pozdrawiam moich instruktorów że dobrze mnie nauczyli !!!! Młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A ja też się pochwale A i B za pierwszym :buttrock: Pozdrawiam moich instruktorów że dobrze mnie nauczyli !!!! Młody nie podlizuj się :lol: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ha ha Gratuluję :mrgreen: Zobaczymy, jakie ja ziółka zaparze za rok z dwoma kategoriami :roll: :twisted: oby za pierwszym razem, oby, oby :w ilosci siła" :mrgreen: Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipek_amg Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 gratulacje:D:D ale ja też się pochwalę ABCET za pierwszym:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi