pawel7 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 czy warto kupić TE 450 w teren + kółka supermoto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 za 1000 pln warto!!!! za 100 000 pln nie warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 czy warto kupić TE 450 w teren + kółka supermoto???Z precyzuj pytanie. Bo można powiedzieć i tak i nie.Huski do dobre sprzęty, na razie tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekktm Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 fajny sprzet - nadaje sie w teren jak i na SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Może daj jakąś fote i dane na temat stanu technicznego bo z tego co napisałeś nie można zadużo wywnoskować :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7 Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 sprzęt ma być nowy 2006 nie wiem czy brać 450 czy 510 ja waże 110 kg rozne są opinie ?? z ktm'a już zrezygnowałem jest 10 tyś droższy więc czy warto pzepłacać?? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 też bym chciał mieć taki problem :) sądze że 450 jest bardziej tolerancyjna i łatwiejsza w opanowaniu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7 Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no wlasnie do tej (dwa sezony) jeździlem dr 650 -na ulice za mało mocy i za słabe hamulce w terenie za ciężki zwłaszcza na bloto i też za mało mocy- (choć do jazdy bez szaleństw moto do wszystkiego tani w eksploatacji wktótce do sprzedania) ale słyszałem że TE 510 to wlaśnie moc jest problemem i ludzie zamieniają na słabszy sprzęt? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi