Krzysiek GB Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Witam wszytskich.Podczas jazdy, po pewnym czasie motor zaczyna zamulac traci moc, zwalnia tak jak by nie palil na wszystkie cylindry.po zatrzymaniu odczekaniu paru minut wszystko wraca do normy ...... Coz to moze byc.Czy ktos potrafi odpowiedziec na to pytanie nie ukrywam bardzo mi to przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A zdejomawleś ostatnio zbiornik paliwa? Bo jesli tak to przy zakładaniu go mogłeś zagiąć węzyk paliwowy lub odpowietrzajacy i paliwo nie dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 mialem cos podobnego ale tylko raz samo przyszlo ,samo poszlo i juz nigdy wiecej to sie nie pojawilo nie wiem czemu moto napewno nie bylo przegrzane ,olej i paliwo na fulu :roll: :roll: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Zatkane odpowietrzenie zbiornika paliwa. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 kiedys tez tak mialem ze 2 razy, dalem gazu na full po chwili odpuscilem i moto zaczelo zwalniac, a jak jechalem 40 to zaczal gasnac i stanal. Otworzylem zbiornik i bylo malo paliwa, dalem na rezerwe i pojechalem na stacje oddalona 15 km i nie gasnal w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ja mialem podobnie jak mechanik sie spier... sprawe i mi pozmienial poziomy paliwa z gaznikach.ale inny na szczescie to naprawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jezus, Maria na pomoc !Co opowiesc to lepsza.Paliwo ci nie dochodzi, odpowietrzenie zablokowane jak Piotrek napisal albo kranik nie puszcza tyle ile trzeba. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek GB Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 .... dobra wiadomosc... dokladnie paliwo nie dochodzilo.Na drugim koncu przewodu paliwowego od baku czyli na wejsciu w gazniki jest wkladane w srodek sitko(filtr paliwa)ktory to byl starsznie zanieczyszczony i to wlasie bylo przyczyna nie napelniania sie gaznikow i w efekcie utraty mocy motoru.Osobiscie zaoszczedzilem jakies 150 funtow bo tyle chcieli ode mnie za serwis i wymiane wszytskiego ... co moglo byc przyczyna.Pozdrawiam Dla madrusia informacja ze i kranik i przewody odpowietrzajace byly sprawdzane od razu i na poczatku.to ze paliwo nie dochodzilo to bylo wiadomo tez :)) szkoda ze nie potrafiles dac djagnozy dokladnej np. filtr a tylko banalnie stwierdzasz fakty io ktorych wszycy wiedza:) ale dzieki za dialog pozdrawiam.Dla mnie wazne sa komnkrety a nie bicie pianybye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 dzis mi tez w pewnych momentach jakby paliwko nie dochodzilo, tylko ze objaw ten wystepuje przy wiekszych predkosciach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi