lukas 78 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Witam :) Zauważyłem u siebie ,że po zgaszeniu silnika, zanim wał się zatrzyma słychać czasami cichsze a czasami głośniejsze tyknięcie czy to normalne :?: pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Tyknięcie? co przez to rozumiesz? Potrafisz porównać ten dźwięk do czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Tyknięcie? co przez to rozumiesz? Potrafisz porównać ten dźwięk do czegoś? Coś takiego słychać z prawej strony silnika i nie wiem do czego to porównać takie stuknęcie jakby metal w metal nie za głośne -słychać to jak się silnik zatrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 hmmm.... zwrocilbym na to uwage chyba? nigdy nie slyszalem, a vfr u mnie jezdzi troche... a moze sie przyzwyczailem? poslucham :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Nie szukaj dziury w całym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Panowie jedyny silnik który nie wydaje żadnego odgłosu podczas uruchamiania i gaszenia silnika to HONDA NPS 50 ZOOMER.Inne hałasują podczas uruchamiania np. Virago a inne podczas gaszenia - bez przykładów.Myślę że wystarczy mu umyć owiewkę i wymienić opony na nowe a dzwięk sam zniknie. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi