DZIKI Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 OGLADALEM JUNAKA PRZEJSCIOWKE W STANIE ORGINALNYM NIE REMONTOWANEGO OD NOWOSCI.NA TABLICZCE ZNAMIONOWEJ JEST ROK PRODUKCJI1961.CZY JEST TO MOZLIWE??JUNAK MA WSZYSTKIE CECHY PRZEJSCIOWKI; SILNIK BEZ NADLEWU Z LACZNIKIEM NA OSLONE LANCUCHA PRZOD OD M07 TLUMIK CYGARO.RAMA JEST BEZ WZMOCNIEN PRZY GLOWCE.W MIEJSCU GDZIE MIALA ONA SKLONNOSC DO PEKANIA PO OBYDWOCH STRONACH BYLA SPAWANA Z TYM ZE MOGA BYC TO SPAWY FABRYCZNE BO WIDAC ZE SPAWAL TO PROFESJONALISTA.CALOSC JEST W100%ORGINALNA LACZNIE Z DETALAMI I NIE WYGLADA ZEBY BYLO COS KOMBINOWANE WSZYSTKIE NUMERY SIE ZGADZAJA Z TYMI W PAPIERACH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Przód od M 07 ?? Masz na myśli osłony teleskopów i lampe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Jak dla mnie jest to możliwe. Widziałem już wiele takich egzemplarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Tak,z tymi rocznikami to jest w cały świat.Widziałem już M10-ki z 1960,przejściówki 1961-po prostu montowali to,jakie części były w magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKI Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 TAK MAM NA MYSLI OSLONY TELESKOPOW I LAMPE. CHYBA ZE W SIODEMCE BYLA JESZCZE INNA.ZASTANAWIAJA MNIE TE SPAWY NA RAMIE.ACHA JUNAK TEN NIE MA ODPREZNIKA A W DEKLU GDZIE POWINNA BYC DZWIGIENKA JEST ZASLEPKA WYGLADA NA ORYGINALNA.LAMPA JEST Z DASZKIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Czesc! Jasne, ze to mozliwe ;) Patrzcie, wszystko naraz i jeszcze lamlpa z daszkiem :) Co do spawow na ramie, to takze posiadam taka rame bez wzmocnien i takze byla spawana, IMO juz dawno...Taki juz ich urok osobisty ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hary Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2003 mam takiego samego z 61 i jest tak jak opisałeś,co do ramy ma wybite M10 a wzmocnienia ograniczają się do nakładek na dolnych rurach od główki na długości jakiś 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi