WilQ_21 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 no filmik fajny najlepsza jest akcja z samochodem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 mam pytanie: jak nagrywacie filmy to macie je juz zapisane w avi,mpeg czy w 3gp i przetwarzacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Tez mi sie podoba. Ladnie zlozony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 A co to za roznica ? Aparat zapisuje je w formacie .avi a WMM przetwarza je w .wmv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 WMM tzn??? moj aparat zapisuje tylko w 3gp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 WMM skrot od Windows Movie Maker ... Koniec off-topiku , to jest temat zeby wyrazac opinie o filmie , reszta info na priv ... (GG) :) Pozdro ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 filmik fajny tylko powiedzcie koledze od srebrnego skuterka, że kiedys jak będzie musiał złapac równowage zaplacze mu sie noga o tą smycz podpieta do kluczyka i bedzie gleba :lol: gleby sa nieuniknione, ale do wielu z nich doprowadza własna głupota :roll: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 filmik fajny tylko powiedzcie koledze od srebrnego skuterka' date=' że kiedys jak będzie musiał złapac równowage zaplacze mu sie noga o tą smycz podpieta do kluczyka i bedzie gleba :lol: gleby sa nieuniknione, ale do wielu z nich doprowadza własna głupota :roll:[/quote']I zbytnia pewność siebie ... Uważajcie ludziska na siebie. Powoli, bo sie rozpie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Zeus uwierz mi ze on to opanowal bardzo dobrze.Juz jezdzi z nogami zalozonymi na kierownicy i proboje wiele innych trickow;p Acz kolwiek wypadki sie zdarzają :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 fajny filmik :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Pełny Respekt! :icon_razz: ... filmik naprawde extra nic tylko pogratulować! :flesje: Gumowanie wychodzi wam naprawde dobrze i z niecierpliwościa czekam na kolejne filmiki :banghead: PoZdRaWiAm! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 hehe widze ze temat odzyl:) pod koniec kwietnia wydamy dluzszy film;)Squad juz bedzie w komplecie;]Dzis troche trenowalismy.Bari juz Kreci Cyrkle na kole :banghead: a mi cos nie idzie za bardzo guma:(:icon_razz: Wpadl Kolega Na Tzr ale skonczylo sie na tym ze nic nie jezdzil bo zebatka sie odkrecila;]Drugi kolega czeka na Kit malossi 80cmm do swojej sendy;]A kolega na Ktmie Kreci kolezanke w tym czasie 4 kilometry od nas;]I tak to jest;]Narazie squad nie w komplecie:D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Filmik OK!Calkiem fajny. Lubie obejzec jakie czynicie postepy, jak narazie to w sumie nic wielkiego ale jak juz sie zrobi cieplo i bedziecie wiecej jezdzicCzekamy na kolejne filmyPOZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BazA_ Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Zasysam... Za moment wyedytuje ;] I ocenię ;] Edit: Jeśli chodzi o tricki : Dużo nie pokazaliście. Zwykłe wheeliesy. Ale i tak respect. Bo w Polsce stunt mało popularny... Jeśli chodzi o montaż... : Filmik krótki ,ale [z całym szacunkiem] nudnawy. Palenie gumy dla urozmaicenia mogliście dać w połowie. I ten początek wyje*ać. Ogólnie daje wam 5 ;] A i korzystajać z okazji zapraszam was na moje forum:www.scooter-stunt.com/forum Poświęcone w całości Stunt`cie na skuterach :icon_razz: Edytowane 31 Marca 2006 przez _BazA_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Dziekuje wszystkim za slowa uznania :D Co do postepu to sami zobaczycie :P Dibo moze to troche podkoloryzowal za bardzo ale mam nadzieje ze uda mi sie was zaskoczyc :) Filmik do konca tego albo w nastepnym tygodniu ! Pozdrawiam ! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi