predator Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam,chciałbym was zapytać czy chcielibyście do motorów taki wielofunkcyjne urządzonko bo mogę je wykonać, wyświeltałoby ono motogodziny, obroty, luz(jesli jest czujnik:P), możnaby też zrobić zwykły zegarek na tym i jeszcze troche bajerów, jak naprzykład wskaźnik temperatury.No i zasadnicze pytanie ile jesteście w stanie zapłacić za takie cudo :]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 wykonales juz cos takiego?jak tak to zarzuć fotą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 wykonales juz cos takiego?jak tak to zarzuć fotą ;)Nooo, najpierw jakieś egzemplarze testowe by trzeba było. bo jak się zapłaci a to będzie co chwila szwankowało to trochę lipa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja narazie pytam czy ktoś to w ogóle chce i czy będzie opłacalne.No robie dla siebie. Przy dobrych wiatrach będzie do 2 tygdoni(zapieprz w szkole). Myśle,że szwankować to nie będzie,bo to czysta elektronika :]Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 a wyświetlałoby to prędkość i przebyte kilometry z możliwością kasowania. ? jaki sposób montażu i w jaki sposób wyświetlać mogłoby to obroty?? jak z zasilaniem? i czy podświetlone czy nie? .. ja planuję założyć licznik rowerowy do mojego moto, mam taki licznik na półce to go założę, tylko dobrze go trzeba ustawić;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Fajne byłoby takie coś ;) Nie pytaj ile jesteśmy w stanie za takie coś dać tylko wal od razu ile chcesz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 100 000 000 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Już cos takiego wdziałem na allegro! Ale teraz mnie iwdze juz tego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 prosta sprawa ;) jakas atmega troche elementow biernych wyswietlacz tak z 8 znakow i program :banghead: no program juz nie taka prosta sprawa :banghead: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 dawaj tu linka , jak cena nie za wysoka to i ja bym wziął;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 co do licznika rowerowego - ja mam cos takiego - najtanszy licznik ok 30zl - ma sporo funkcji np. czas jazdy ilosc przebytych kilometrow ogolna , dystans najszybsze predkosci pamieta , srednie itp. jest jedno ale - przy zakupie takiego licznika dowiedzcie sie jaka ma predkosc max. bo moj ma do 99km/h ;) na szczescie mam crossa 125cc i 100km/h to raczej nie smigam - takze uwazajcie na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 jest jedno ale - przy zakupie takiego licznika dowiedzcie sie jaka ma predkosc max. bo moj ma do 99km/h na szczescie mam crossa 125cc i 100km/h to raczej nie smigam - takze uwazajcie na to. mój ma do 199 km/h chyba, ale dziwne bo jak juz jest trzycyfrowy to mógłby być do 999 ??, a do tej prędkości się raczej nie rospędzę hehe. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja też kupowałem najpierw radiową sigmę ale okazało się że nie działa przy włączonym silniku (zakłócenia na świecy-nawet z rezystorem) tak więc radiową dałem ojcu do roweru i kupiłem zwykłą sigmę 800 z kablem. Niestety kabel jest fabrycznie za krótki i musiałem go wydłużyć. Prędkość liczy do 199km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Niestety kabel jest fabrycznie za krótki i musiałem go wydłużyć. Prędkość liczy do 199km/h. tez mam zbyt krotki kabel i go musze przedluzyc, ale to nie problem ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja mam w moim motocyklu tez sigme 800 i jestem bardzo z niej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi