drops Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Nie podoba mi się to...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 A jak wam sie podoba moja dupka w simsonie??Tlumik juz mam nowy takze duuzo lepiej wyglada.http://www.bikepics.com/pictures/502114/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Ale oszpecacie biedne simsonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 A jak wam sie podoba moja dupka w simsonie??Tlumik juz mam nowy takze duuzo lepiej wyglada.http://www.bikepics.com/pictures/502114/Jeden lepszy od drugiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Tak to wyglada ocencie spoko simson ale ile wyszło ci wyremontowanie go , chyba ze juz takiegto kupiłes ??? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Co do mojego błotnika, to już mam prawie gotowy. Teraz czekam na okleinę podobną do blachy ryflowanej, bo od spodu będzie czarny, a od zewnątrz oklejony ;). Może to jest bardziej uchwyt lampy i tablicy rejestracyjnej niż błotnik, ale za to nie będzie tak chlapało. Jak skończę, to dam foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Co do mojego błotnika' date=' to już mam prawie gotowy. Teraz czekam na okleinę podobną do blachy ryflowanej, bo od spodu będzie czarny, a od zewnątrz oklejony ;). Może to jest bardziej uchwyt lampy i tablicy rejestracyjnej niż błotnik, ale za to nie będzie tak chlapało. Jak skończę, to dam foty.[/quote']I love wieś ... Toś chłopie wydumał ten błotnik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 się rozmieniacie nad błotnikiem do simsona, :| wieś tańczy i śpiewa bym powiedział.. a powiem total festyn... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ej weźcie przestańcie... Widziałem foty simów z takimi błotnikami i fajnie wyglądały. Ale on i tak nie będzie na stałe, tylko do czasu, aż uzbieram na ten od s53 ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Taki ładny simek a tak oszpecony normalnie masakra niewiem jak można mieć taki gust. 3razy lepiej wyglądał by z orginalnymi błotnikami i bez tych pseudo osłon na ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A wracając do mojego sima, to zrobiłem fotkę z tym błotnikiem (a raczej uchwytem tablicy i lampy :P). Na fotce wszystko nie jest dokręcone, bo i tak będę musiał go ściągnąć żeby go tą folią okleić. Ale sprawdzałem juz i błoto nie chlapie ;) Na zdjęciu słabo go widać, ale można się go dopatrzeć :buttrock:.http://img84.imageshack.us/img84/5417/8marca0018kx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Taki ładny simek a tak oszpecony normalnie masakra niewiem jak można mieć taki gust. 3razy lepiej wyglądał by z orginalnymi błotnikami i bez tych pseudo osłon na ręce.Ciekawe przed czym chronią te osłony na ręce ? Z tym gównem uwarzac trzeba żeby ręką nierozjebać, a nie dopiero żeby to klamke osłoniło czy co. Chyba że przy 300km/h rzeczywiscie po rękach tak strasznie pi*dzi... :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 fajnie... :? gratuluje kasku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Jednak mieliście rację że to będzie głupio wyglądać - zwracam honor :P. Ale zrobiłem sobie z tego błotnik do jazdy po błocie mocowany na dwóch śrubkach, więc z przykręceniem i odkręceniem nie ma problemu, a nie chlapie :). Jak będzie kasa, to kupuję od MZ plastikowy :P. Temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi