robak Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 dobra reklama dzwignią handlu :P 8) pamietaj o tym, jak będziesz smarował ogłoszenie na allegro ;) :lol: powodzenia w sprzedaży i kupnie czegoś nowego Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Moim zdaniem bedzie problem ze sprzedaza. Rynek motocyklowy (moze w mniejszym stopniu niz samochodowy), ale jednak w znacznym jest "zalany" sprzetami przywiezionymi zza zachodniej granicy. Podejrzewam ze przecietny, niedoswiadczyny 16-nastolatek kupi tania "mine", sciagnieta z zachodu, uwazajac ze to okazja, niz zadbany sprzet za warte tego pieniadze. Takie jest moje zdanie, ale oczywiscie zycze sczescia w sprzedazy, bo szczescie to podstawa udanej sprzedazy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak dla mnie wartość tego motocykla to około 5-7 tysięcy.Niestety w Polsce będzie to trudno sprzedać, bo jak ktoś już szaleje z kasą to kupi CBR (też 4t i lepiej brzmi CBR niż MZ w kręgu znajomych...). A i tak większość "nie widzi różnicy", więc kupują byle co z Niemiec. Gdybym to ja miał kupować wybrał bym raczej tą MZ, ze względu na wygodniejszą pozycję za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie zastanawiaj się ani chwili dłużej, sprzedaz MZ będzie trwała dłuższy czas, wystaw już teraz a jak będziesz miał szczęście to za miesiąc czy dwa sprzedasz. Nowa kosztue 17tys to jest rok prod 2001, podaj przebieg, datę pierwszej rejestracji, wyposażenie dodatkowe (np stalflexy), napisz jakie ma ciekawe rozwiązania wyróżniające ją spośród innych moto, czy jesteś pierwszym właścicielem. Podaj mi te dane a może wspólnie postaramy się ustalić warość moto realną dla polskiego nabywcy. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 moim zdaniem ( nie sugeruj się tym ) więcej jak 7000zł. nie dostaniesz :/:/:/ cbr 125 idzie kupić już w tych cenach ale może ktoś się trafi jakis co kupi twoje moto za dobrą kase, ja mialem przez wakacje sprzedać aprilie rs 50 ( chciałem za nią 5700 rok był 97 ale było malowanie aerografem, tłumik z 600, stożek, sportowe świece w ogóle cała była ztuningowana :D:P:) i wiesz ile za nią dostałem 4200zł :crossy::(:crossy: ) Życzę Ci powodzenia w sprzedaży moto i wyboru i kuypnie później wymarzonego sprzęta :D;):);)pzdr Jaro [ Dopisane: 14 ]sorry moja april;ka była z 95 roku pomyliło mi się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 gdybym mial kupywac jakas 125.. to bym sie zainteresowal twoim sprzetem.. fajny wyglad .. :P i bdb. rocznik, stan etc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 ogólnie rzecz ma sie tak -ogłoszenie to jedno a jak sie widzi moto na wlasne oczy to juz druga sprawa ;). znacie ludzi którzy marzyli o jakims tam sprzęcie a przez przypadek zobaczyli cos innego i wybór padł na własnie ten drugi sprzet? Ale podstawa to ogłoszenia + ja bym próbował jeszcze z giełdami (bajzle itp) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Info Expert podaje iż model wszedł na rynek w 2002 roku i to są najwcześniejsze notowania.Model RT125 Classic 2002 stoi 10550 a model RT125 2002 stoi 9500. Zazwyczaj notowania motocykli bywały w Info Expercie zaniżane (zazwyczaj bo nie jest to regułą, rynek się popsuł przez dużą ilość złomu).Moim zdaniem jak masz motocykl z dobrym pochodzeniem to być może będziesz długo szukał kupca ale powinieneś sprzedać za dobrą kasę.Motocykl jest dość specyficzny co utrudni znalezienie kupca, z drugiej strony rynek się rozszerza coraz więcej ludzi chce kupować małe pojemności na pierwsze moto. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 znajdzie sie klient i na to. Na pewno bedzie trudniej sprzedac to moto ale jesli sie bedziesz dobrze oglaszal, pojedziesz na bazar to mysle ze pojdzie ale chyba nie za taka cena jak ci sie marzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Info Expert podaje iż model wszedł na rynek w 2002 roku i to są najwcześniejsze notowania. Jesli piszesz o Polsce to sie zgadza ;) w niemcowni był wcześniej :P Model RT125 Classic 2002 stoi 10550 a model RT125 2002 stoi 9500.Przegladając niemieckie aukcje własnie takie ceny spotykałem... tyle, że żeby kupić w niemczech dochodzą Ci opłaty... itp itd... Dzieki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi